1 pellillinen tai
2 pyöreää pizzaa
40 min (valmistus) +
15 min (paistaminen)
Taikina
1,5 dl
vettä
n. 3,25 dl
vehnäjauhoja
0,5 pss (2 tl)
kuivahiivaa
0,5 tl
suolaa
2 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
Täyte
200 g
jauhelihaa
1 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
1 pieni
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1
paprika (tuore)
0,5 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
yrttisuolaa
- - -
2 dl
tomaattimurskaa (200 g)
2 rkl
ketsuppia
2 tl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
basilikaa (kuivattu)
herkkusieniä
(tuore tai säilyke)
oliiveita
200 g (5 dl)
juustoraastetta
(esim. kermajuusto)
(50 g
sinihomejuustoa)
Taikina
Täyte
Vinkit
Katso myös
1 pellillinen tai
2 pyöreää pizzaa
40 min (valmistus) +
15 min (paistaminen)
Taikina
1,5 dl
vettä
n. 3,25 dl
vehnäjauhoja
0,5 pss (2 tl)
kuivahiivaa
0,5 tl
suolaa
2 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
Täyte
200 g
jauhelihaa
1 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
1 pieni
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1
paprika (tuore)
0,5 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
yrttisuolaa
- - -
2 dl
tomaattimurskaa (200 g)
2 rkl
ketsuppia
2 tl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
basilikaa (kuivattu)
herkkusieniä
(tuore tai säilyke)
oliiveita
200 g (5 dl)
juustoraastetta
(esim. kermajuusto)
(50 g
sinihomejuustoa)
Taikina
Täyte
Vinkit
Katso myös
1 pellillinen tai
2 pyöreää pizzaa
40 min (valmistus) +
15 min (paistaminen)
Taikina
1,5 dl
vettä
n. 3,25 dl
vehnäjauhoja
0,5 pss (2 tl)
kuivahiivaa
0,5 tl
suolaa
2 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
Täyte
200 g
jauhelihaa
1 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
1 pieni
sipuli
1
valkosipulin kynsi
1
paprika (tuore)
0,5 dl
aurinkokuivattuja tomaatteja
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
yrttisuolaa
- - -
2 dl
tomaattimurskaa (200 g)
2 rkl
ketsuppia
2 tl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
basilikaa (kuivattu)
herkkusieniä
(tuore tai säilyke)
oliiveita
200 g (5 dl)
juustoraastetta
(esim. kermajuusto)
(50 g
sinihomejuustoa)
Taikina
Täyte
Vinkit
Katso myös