Seuraa meitä

Nachovuoka

Rated 4.75 stars out of 5
4.8
(4)

5 annosta

20 min (valmistus) +

10 min (uunissa)

Nachovuoka maistuu ranskankerman ja tuoreiden tomaattien kanssa. Broilerin ja mustapapujen sijaan voit mainiosti käyttää ruokaan jääkaapin tai pakastimen aarteita.

Ainekset

5 annosta

450 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

0,5 pussia  (250 g)

nachoja (tortilla chips)

1 iso

sipuli

paprika

2 rkl

rypsiöljyä

2 rkl

taco-mausteseosta (spice mix for taco)

1 prk (230/380 g)

mustapapuja (säilötty)

1 prk (230 g)

taco-kastiketta 

(taco sauce, medium)

(jalapenoja)

150 g (4 dl)

cheddar- tai kermajuustoa raasteena 

Tarjoiluun: 


Ranskankermaa (120 g)


Tomaatteja (4 kpl)

Nachovuoka kanalla ja ranskankermaa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Kaada maissilastut n. 20 x 30 cm kokoiseen uunivuokaan (esim. lasagnevuoka). Paina lastuja varovasti kädellä niin, että ne hajoavat hieman. Älä murskaa niitä täysin. Raasta juusto tarvittaessa.
  3. Hienonna sipuli ja paprika.
  4. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää rypsiöljy ja puolet broilerin suikaleista. Kun broileri alkaa näyttää pinnalta kypsältä, lisää loppu broileri. Lisää myös hienonnettu sipuli ja paprika.
  5. Paista muutama minuutti niin, että paprika ja sipuli pehmenevät hieman ja broileri on läpikypsää. Lisää pannulle taco-mausteseos. Sekoittele. 
  6. Valuta mustapavut. Lisää ne ja taco-kastike pannulle. Lisää halutessasi jalapenoja maun mukaan. 
  7. Kaada broileri-seos nachojen päälle. Lisää myös juustoraaste. Kääntele nachovuokaa varovasti lusikalla, jotta ainekset hieman sekoittuvat.
  8. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 10 minuuttia. Varo, ettei pinta mustu.



Vinkit


  • Jos pidät tulisesta ruoasta, kannattaa valita tulinen taco-kastike (hot) ja lisätä ruokaan jalapenoja maun mukaan. 
  • Tarjoile nachovuoka ranskankerman ja tuoreiden tomaattien kanssa. Ne antavat ruoalle mehevyyttä.




Katso myös


Seuraa meitä

Nachovuoka

Rated 4.75 stars out of 5
4.8
(4)

5 annosta

20 min (valmistus) +

10 min (uunissa)

Nachovuoka maistuu ranskankerman ja tuoreiden tomaattien kanssa. Broilerin ja mustapapujen sijaan voit mainiosti käyttää ruokaan jääkaapin tai pakastimen aarteita.

Ainekset

5 annosta

450 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

0,5 pussia  (250 g)

nachoja (tortilla chips)

1 iso

sipuli

paprika

2 rkl

rypsiöljyä

2 rkl

taco-mausteseosta (spice mix for taco)

1 prk (230/380 g)

mustapapuja (säilötty)

1 prk (230 g)

taco-kastiketta 

(taco sauce, medium)

(jalapenoja)

150 g (4 dl)

cheddar- tai kermajuustoa raasteena 

Tarjoiluun: 


Ranskankermaa (120 g)


Tomaatteja (4 kpl)

Nachovuoka kanalla ja ranskankermaa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Kaada maissilastut n. 20 x 30 cm kokoiseen uunivuokaan (esim. lasagnevuoka). Paina lastuja varovasti kädellä niin, että ne hajoavat hieman. Älä murskaa niitä täysin. Raasta juusto tarvittaessa.
  3. Hienonna sipuli ja paprika.
  4. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää rypsiöljy ja puolet broilerin suikaleista. Kun broileri alkaa näyttää pinnalta kypsältä, lisää loppu broileri. Lisää myös hienonnettu sipuli ja paprika.
  5. Paista muutama minuutti niin, että paprika ja sipuli pehmenevät hieman ja broileri on läpikypsää. Lisää pannulle taco-mausteseos. Sekoittele. 
  6. Valuta mustapavut. Lisää ne ja taco-kastike pannulle. Lisää halutessasi jalapenoja maun mukaan. 
  7. Kaada broileri-seos nachojen päälle. Lisää myös juustoraaste. Kääntele nachovuokaa varovasti lusikalla, jotta ainekset hieman sekoittuvat.
  8. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 10 minuuttia. Varo, ettei pinta mustu.



Vinkit


  • Jos pidät tulisesta ruoasta, kannattaa valita tulinen taco-kastike (hot) ja lisätä ruokaan jalapenoja maun mukaan. 
  • Tarjoile nachovuoka ranskankerman ja tuoreiden tomaattien kanssa. Ne antavat ruoalle mehevyyttä.




Katso myös


Seuraa meitä

Nachovuoka

Rated 4.75 stars out of 5
4.8
(4)

5 annosta

20 min (valmistus) +

10 min (uunissa)

Nachovuoka maistuu ranskankerman ja tuoreiden tomaattien kanssa. Broilerin ja mustapapujen sijaan voit mainiosti käyttää ruokaan jääkaapin tai pakastimen aarteita.

Ainekset

5 annosta

450 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

0,5 pussia  (250 g)

nachoja (tortilla chips)

1 iso

sipuli

paprika

2 rkl

rypsiöljyä

2 rkl

taco-mausteseosta (spice mix for taco)

1 prk (230/380 g)

mustapapuja (säilötty)

1 prk (230 g)

taco-kastiketta 

(taco sauce, medium)

(jalapenoja)

150 g (4 dl)

cheddar- tai kermajuustoa raasteena 

Tarjoiluun: 


Ranskankermaa (120 g)


Tomaatteja (4 kpl)

Nachovuoka kanalla ja ranskankermaa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin tunti ennen ruoanvalmistusta. Laita uuni kuumenemaan 200 asteeseen.
  2. Kaada maissilastut n. 20 x 30 cm kokoiseen uunivuokaan (esim. lasagnevuoka). Paina lastuja varovasti kädellä niin, että ne hajoavat hieman. Älä murskaa niitä täysin. Raasta juusto tarvittaessa.
  3. Hienonna sipuli ja paprika.
  4. Kuumenna iso paistinpannu. Lisää rypsiöljy ja puolet broilerin suikaleista. Kun broileri alkaa näyttää pinnalta kypsältä, lisää loppu broileri. Lisää myös hienonnettu sipuli ja paprika.
  5. Paista muutama minuutti niin, että paprika ja sipuli pehmenevät hieman ja broileri on läpikypsää. Lisää pannulle taco-mausteseos. Sekoittele. 
  6. Valuta mustapavut. Lisää ne ja taco-kastike pannulle. Lisää halutessasi jalapenoja maun mukaan. 
  7. Kaada broileri-seos nachojen päälle. Lisää myös juustoraaste. Kääntele nachovuokaa varovasti lusikalla, jotta ainekset hieman sekoittuvat.
  8. Paista 200 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla noin 10 minuuttia. Varo, ettei pinta mustu.



Vinkit


  • Jos pidät tulisesta ruoasta, kannattaa valita tulinen taco-kastike (hot) ja lisätä ruokaan jalapenoja maun mukaan. 
  • Tarjoile nachovuoka ranskankerman ja tuoreiden tomaattien kanssa. Ne antavat ruoalle mehevyyttä.




Katso myös