1 pellillinen tai
2 pyöreää pizzaa
20 min (valmistus) +
15 min (paistaminen)
Taikina
1,5 dl
kylmää vettä
0,25 pkt
tuorehiivaa (13 g)
0,5 tl
suolaa
2 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
n. 3,25 dl
vehnäjauhoja
Täyte
200 g
kinkkua
1 prk
ananasta (4 rengasta)
2 dl
tomaattimurskaa (200 g)
2 rkl
ketsuppia
2 tl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
basilikaa (kuivattu)
200 g (5 dl)
juustoraastetta
(esim. kermajuusto)
(50 g
sinihomejuustoa)
Ohje
Vinkit
1 pellillinen tai
2 pyöreää pizzaa
20 min (valmistus) +
15 min (paistaminen)
Taikina
1,5 dl
kylmää vettä
0,25 pkt
tuorehiivaa (13 g)
0,5 tl
suolaa
2 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
n. 3,25 dl
vehnäjauhoja
Täyte
200 g
kinkkua
1 prk
ananasta (4 rengasta)
2 dl
tomaattimurskaa (200 g)
2 rkl
ketsuppia
2 tl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
basilikaa (kuivattu)
200 g (5 dl)
juustoraastetta
(esim. kermajuusto)
(50 g
sinihomejuustoa)
Ohje
Vinkit
1 pellillinen tai
2 pyöreää pizzaa
20 min (valmistus) +
15 min (paistaminen)
Taikina
1,5 dl
kylmää vettä
0,25 pkt
tuorehiivaa (13 g)
0,5 tl
suolaa
2 rkl
rypsi- tai oliiviöljyä
n. 3,25 dl
vehnäjauhoja
Täyte
200 g
kinkkua
1 prk
ananasta (4 rengasta)
2 dl
tomaattimurskaa (200 g)
2 rkl
ketsuppia
2 tl
oreganoa (kuivattu)
1 tl
basilikaa (kuivattu)
200 g (5 dl)
juustoraastetta
(esim. kermajuusto)
(50 g
sinihomejuustoa)
Ohje
Vinkit