Seuraa meitä

Purjon käsittely

Katso, kumpi alla olevista tavoista käsitellä purjo sopii sinulle paremmin!
Purjon käsittely

• Poista ensin nahistuneet osat.


• Voit käyttää ruoanlaittoon sekä valkoiset että vihreät osat, mutta jätä kanta käyttämättä.



HALKAISU JA PESU


1. Halkaise purjo. 


2. Huuhtele se hyvin kylmän veden alla. Pyri saamaan kaikki hiekka pois, sitä on yleensä etenkin purjon yläosassa ja lehtien taitekohdassa.


3. Viipaloi purjo.


Purjon pesu ja leikkaaminen.

PESU JA HALKAISU


1. Viipaloi purjo (saat renkaita). Laita renkaat reilun kokoiseen lävikköön tai siivilään. 


2. Huuhtele purjoa juoksevan veden alla, sekoittele samalla kädellä, jotta purjon joukossa oleva hiekka huuhtoutuu pois.



Vinkit


• Lävikössä pesu on näppärä tapa silloin, kun haluat leikata purjosta renkaita. Samoin silloin kun käsittelet isomman määrän purjoa. 


• Jos käytät pienempää siivilää, kannattaa purjo huuhdella useammassa osassa. 



Seuraa meitä

Purjon käsittely

Katso, kumpi alla olevista tavoista käsitellä purjo sopii sinulle paremmin!
Purjon käsittely

• Poista ensin nahistuneet osat.


• Voit käyttää ruoanlaittoon sekä valkoiset että vihreät osat, mutta jätä kanta käyttämättä.



HALKAISU JA PESU


1. Halkaise purjo. 


2. Huuhtele se hyvin kylmän veden alla. Pyri saamaan kaikki hiekka pois, sitä on yleensä etenkin purjon yläosassa ja lehtien taitekohdassa.


3. Viipaloi purjo.


Purjon pesu ja leikkaaminen.

PESU JA HALKAISU


1. Viipaloi purjo (saat renkaita). Laita renkaat reilun kokoiseen lävikköön tai siivilään. 


2. Huuhtele purjoa juoksevan veden alla, sekoittele samalla kädellä, jotta purjon joukossa oleva hiekka huuhtoutuu pois.



Vinkit


• Lävikössä pesu on näppärä tapa silloin, kun haluat leikata purjosta renkaita. Samoin silloin kun käsittelet isomman määrän purjoa. 


• Jos käytät pienempää siivilää, kannattaa purjo huuhdella useammassa osassa. 



Seuraa meitä

Purjon käsittely

Katso, kumpi alla olevista tavoista käsitellä purjo sopii sinulle paremmin!
Purjon käsittely

• Poista ensin nahistuneet osat.


• Voit käyttää ruoanlaittoon sekä valkoiset että vihreät osat, mutta jätä kanta käyttämättä.



HALKAISU JA PESU


1. Halkaise purjo. 


2. Huuhtele se hyvin kylmän veden alla. Pyri saamaan kaikki hiekka pois, sitä on yleensä etenkin purjon yläosassa ja lehtien taitekohdassa.


3. Viipaloi purjo.


Purjon pesu ja leikkaaminen.

PESU JA HALKAISU


1. Viipaloi purjo (saat renkaita). Laita renkaat reilun kokoiseen lävikköön tai siivilään. 


2. Huuhtele purjoa juoksevan veden alla, sekoittele samalla kädellä, jotta purjon joukossa oleva hiekka huuhtoutuu pois.



Vinkit


• Lävikössä pesu on näppärä tapa silloin, kun haluat leikata purjosta renkaita. Samoin silloin kun käsittelet isomman määrän purjoa. 


• Jos käytät pienempää siivilää, kannattaa purjo huuhdella useammassa osassa.