Seuraa meitä

Karamellisoitu sipuli

Rated 4 stars out of 5
4.0
(5)

20 min

Karamellisoitu sipuli maistuu vaikkapa hampurilaisten tai hot dogien täytteenä. 

Ainekset

punasipulia

50 g

voita

1 rkl

sokeria

1 rkl

balsamiviinietikkaa (tummaa)

ripaus

suolaa

Karamellisoitu sipuli sopii hampurilaisten väliin.

Ohjeet

  1. Kuori sipulit. Leikkaa ne viipaleiksi (eli renkaiksi).
  2. Kuumenna kattila. Lisää voi ja sipulit. 
  3. Pienennä lieden tehoa ja kuullota sipuleita miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Sekoittele välillä ja pienennä tarvittaessa lämpöä niin, että sipuli ei ruskistu, mutta pehmenee. 
  4. Lisää sokeri, balsamiviinietikka ja ripaus suolaa. Anna sipulin kypsyä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.




Katso myös


Seuraa meitä

Karamellisoitu sipuli

Rated 4 stars out of 5
4.0
(5)

20 min

Karamellisoitu sipuli maistuu vaikkapa hampurilaisten tai hot dogien täytteenä. 

Ainekset

punasipulia

50 g

voita

1 rkl

sokeria

1 rkl

balsamiviinietikkaa (tummaa)

ripaus

suolaa

Karamellisoitu sipuli sopii hampurilaisten väliin.

Ohjeet

  1. Kuori sipulit. Leikkaa ne viipaleiksi (eli renkaiksi).
  2. Kuumenna kattila. Lisää voi ja sipulit. 
  3. Pienennä lieden tehoa ja kuullota sipuleita miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Sekoittele välillä ja pienennä tarvittaessa lämpöä niin, että sipuli ei ruskistu, mutta pehmenee. 
  4. Lisää sokeri, balsamiviinietikka ja ripaus suolaa. Anna sipulin kypsyä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.




Katso myös


Seuraa meitä

Karamellisoitu sipuli

Rated 4 stars out of 5
4.0
(5)

20 min

Karamellisoitu sipuli maistuu vaikkapa hampurilaisten tai hot dogien täytteenä. 

Ainekset

punasipulia

50 g

voita

1 rkl

sokeria

1 rkl

balsamiviinietikkaa (tummaa)

ripaus

suolaa

Karamellisoitu sipuli sopii hampurilaisten väliin.

Ohjeet

  1. Kuori sipulit. Leikkaa ne viipaleiksi (eli renkaiksi).
  2. Kuumenna kattila. Lisää voi ja sipulit. 
  3. Pienennä lieden tehoa ja kuullota sipuleita miedolla lämmöllä 10 minuuttia. Sekoittele välillä ja pienennä tarvittaessa lämpöä niin, että sipuli ei ruskistu, mutta pehmenee. 
  4. Lisää sokeri, balsamiviinietikka ja ripaus suolaa. Anna sipulin kypsyä miedolla lämmöllä vielä 5 minuuttia.




Katso myös