Seuraa meitä

Hampurilaiset

Rated 4 stars out of 5
4.0
(1)

4 annosta

30 min

Hampurilaiset ovat viikonlopun suosikki! Täytteitä voit muunnella maun mukaan.

Ainekset      4:lle



4 kpl valmiita hampurilaissämpylöitä

(ruokajakoti.fi/Hampurilaissämpylät)



Pihvit

400 g 

naudan paistijauhelihaa

1

kananmuna

2 tl

soijakastiketta

1 tl

persiljaa (kuivattu) 

tai 1 rkl tuoretta persiljaa

0,75 tl

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,25 tl

cayennepippuria

öljyä ja voita (paistamiseen)

Hampurilaiskastike 


Käytä valmista hampurilaiskastiketta tai katso resepti ruokajakoti.fi/Hampurilaiskastike

Väliin

0,5 pss

lehtisalaattia

2

tomaattia

maustekurkku

4 kpl 

cheddarjuustoa viipaleina

sipulia, punasipulia tai karamellisoitua sipulia

(ketsuppia)

Itse tehdyt hampurilaiset jauhelihapihvillä.

Ohje

Valmistele sämpylät, pihvit ja täytteet. 

Käytä valmiita hampurilaissämpylöitä tai leivo hampurilaissämpylät itse. Aloita leipominen vähintään kaksi tuntia ennen pihvien paistamista.



Pihvit


  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön mielellään puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Sekoita kaikki pihvien ainekset kulhossa. Pihvit on helpompi muotoilla, kun sekoitat taikinan kunnolla tasaiseksi.
  3. Muotoile massasta neljä palloa, jotka litistät isoiksi, alle 1 cm paksuisiksi pihveiksi leivinpaperin päälle. (Leikkaa pihvit erilleen leikkaamalla leivinpaperi pihvien välistä, jolloin ne on helppo kumota pannulle.)
  4. Tee muut valmistelut (kastike ja täytteet) ennen pihvien paistamista.
  5. Paista hampurilaispihvit. Katso vinkit paistamiseen täältä.



Täyttäminen


  1. (Sekoita hampurilaiskastikkeen ainekset keskenään.)
  2. Huuhtele lehtisalaatti ja tomaatit. 
  3. Viipaloi tomaatit ja maustekurkku. 
  4. Kuori ja viipaloi sipuli halutessasi (tai käytä täytteenä karamellisoitua sipulia).
  5. Täytä hampurilaiset ja herkuttele!




Katso myös 

Seuraa meitä

Hampurilaiset

Rated 4 stars out of 5
4.0
(1)

4 annosta

30 min

Hampurilaiset ovat viikonlopun suosikki! Täytteitä voit muunnella maun mukaan.

Ainekset      4:lle



4 kpl valmiita hampurilaissämpylöitä

(ruokajakoti.fi/Hampurilaissämpylät)



Pihvit

400 g 

naudan paistijauhelihaa

1

kananmuna

2 tl

soijakastiketta

1 tl

persiljaa (kuivattu) 

tai 1 rkl tuoretta persiljaa

0,75 tl

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,25 tl

cayennepippuria

öljyä ja voita (paistamiseen)

Hampurilaiskastike 


Käytä valmista hampurilaiskastiketta tai katso resepti ruokajakoti.fi/Hampurilaiskastike

Väliin

0,5 pss

lehtisalaattia

2

tomaattia

maustekurkku

4 kpl 

cheddarjuustoa viipaleina

sipulia, punasipulia tai karamellisoitua sipulia

(ketsuppia)

Itse tehdyt hampurilaiset jauhelihapihvillä.

Ohje

Valmistele sämpylät, pihvit ja täytteet. 

Käytä valmiita hampurilaissämpylöitä tai leivo hampurilaissämpylät itse. Aloita leipominen vähintään kaksi tuntia ennen pihvien paistamista.



Pihvit


  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön mielellään puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Sekoita kaikki pihvien ainekset kulhossa. Pihvit on helpompi muotoilla, kun sekoitat taikinan kunnolla tasaiseksi.
  3. Muotoile massasta neljä palloa, jotka litistät isoiksi, alle 1 cm paksuisiksi pihveiksi leivinpaperin päälle. (Leikkaa pihvit erilleen leikkaamalla leivinpaperi pihvien välistä, jolloin ne on helppo kumota pannulle.)
  4. Tee muut valmistelut (kastike ja täytteet) ennen pihvien paistamista.
  5. Paista hampurilaispihvit. Katso vinkit paistamiseen täältä.



Täyttäminen


  1. (Sekoita hampurilaiskastikkeen ainekset keskenään.)
  2. Huuhtele lehtisalaatti ja tomaatit. 
  3. Viipaloi tomaatit ja maustekurkku. 
  4. Kuori ja viipaloi sipuli halutessasi (tai käytä täytteenä karamellisoitua sipulia).
  5. Täytä hampurilaiset ja herkuttele!




Katso myös 

Seuraa meitä

Hampurilaiset

Rated 4 stars out of 5
4.0
(1)

4 annosta

30 min

Hampurilaiset ovat viikonlopun suosikki! Täytteitä voit muunnella maun mukaan.

Ainekset      4:lle



4 kpl valmiita hampurilaissämpylöitä

(ruokajakoti.fi/Hampurilaissämpylät)



Pihvit

400 g 

naudan paistijauhelihaa

1

kananmuna

2 tl

soijakastiketta

1 tl

persiljaa (kuivattu) 

tai 1 rkl tuoretta persiljaa

0,75 tl

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

0,25 tl

cayennepippuria

öljyä ja voita (paistamiseen)

Hampurilaiskastike 


Käytä valmista hampurilaiskastiketta tai katso resepti ruokajakoti.fi/Hampurilaiskastike

Väliin

0,5 pss

lehtisalaattia

2

tomaattia

maustekurkku

4 kpl 

cheddarjuustoa viipaleina

sipulia, punasipulia tai karamellisoitua sipulia

(ketsuppia)

Itse tehdyt hampurilaiset jauhelihapihvillä.

Ohje

Valmistele sämpylät, pihvit ja täytteet. 

Käytä valmiita hampurilaissämpylöitä tai leivo hampurilaissämpylät itse. Aloita leipominen vähintään kaksi tuntia ennen pihvien paistamista.



Pihvit


  1. Ota jauheliha huoneenlämpöön mielellään puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Sekoita kaikki pihvien ainekset kulhossa. Pihvit on helpompi muotoilla, kun sekoitat taikinan kunnolla tasaiseksi.
  3. Muotoile massasta neljä palloa, jotka litistät isoiksi, alle 1 cm paksuisiksi pihveiksi leivinpaperin päälle. (Leikkaa pihvit erilleen leikkaamalla leivinpaperi pihvien välistä, jolloin ne on helppo kumota pannulle.)
  4. Tee muut valmistelut (kastike ja täytteet) ennen pihvien paistamista.
  5. Paista hampurilaispihvit. Katso vinkit paistamiseen täältä.



Täyttäminen


  1. (Sekoita hampurilaiskastikkeen ainekset keskenään.)
  2. Huuhtele lehtisalaatti ja tomaatit. 
  3. Viipaloi tomaatit ja maustekurkku. 
  4. Kuori ja viipaloi sipuli halutessasi (tai käytä täytteenä karamellisoitua sipulia).
  5. Täytä hampurilaiset ja herkuttele!




Katso myös