Seuraa meitä

Helpot suklaakoristeet

Näin teet itse helpot suklaakoristeet esimerkiksi kakkuihin ja jälkiruokiin.
Suklaakoristeiden suklaan sulatus.

Sulata suklaa varovasti mikrossa.

Tee näin


1. Laita muutama pala suklaata pieneen, uudelleen suljettavaan muovipussiin. 


2. Laita pussi mukiin, jotta suklaa pysyy pussin pohjalla. 


3. Sulata suklaata pussissa mikrossa 10-15 sekuntia kerrallaan. 


4. Sekoita aina 10-15 sekunnin välein puristelemalla suklaata varovasti pussissa, vaikka näyttäisi, että suklaa ei ole sulanut. 


5. Lopeta mikrossa kuumentaminen heti, kun suklaa näyttää juuri ja juuri sulaneen.

suklaalla koristelu

Leikkaa pussin kulmaan hyvin pieni reikä.

6. Purista ylimääräinen ilma pois pussista ja sulje pussi


7. Leikkaa pussin alakulmaan reikä saksilla. Tee ensin pieni reikä, voit tarvittaessa suurentaa sitä. 


8. Purista suklaata varovasti koristeltavaan kohtaan. Voit koristella näin suoraan esimerkiksi pikkuleivän päälle.


9. Voit tehdä koristeita leivinpaperin päälle, jolloin koristeet voi jähmettymisen jälkeen irrottaa. 

suklaakoristeet

Säilytä jähmettyneet suklaakoristeet jääkaapissa tiiviissä rasiassa.

Vinkit


• Jos pussi menee pursottaessa "tukkoon" eikä suklaa pursotu ulos kauniisti, purista pussin suu puhtaaksi talouspaperilla. Voit myös lämmittää suklaata mikrossa hieman lisää. 


• Anna leivinpaperin päälle tehtyjen suklaakoristeiden jähmettyä jääkaapissa. 


• Älä irrota koristeita leivinpaperista ennen käyttöä. Näin voit pakata ne rasiaan päällekkäin (leivinpaperi välissä).


• Tummasta suklaasta tehtyjä suklaakoristeita on helpoin käsitellä. 



Katso myös 


Seuraa meitä

Helpot suklaakoristeet

Näin teet itse helpot suklaakoristeet esimerkiksi kakkuihin ja jälkiruokiin.
Suklaakoristeiden suklaan sulatus.

Sulata suklaa varovasti mikrossa.

Tee näin


1. Laita muutama pala suklaata pieneen, uudelleen suljettavaan muovipussiin. 


2. Laita pussi mukiin, jotta suklaa pysyy pussin pohjalla. 


3. Sulata suklaata pussissa mikrossa 10-15 sekuntia kerrallaan. 


4. Sekoita aina 10-15 sekunnin välein puristelemalla suklaata varovasti pussissa, vaikka näyttäisi, että suklaa ei ole sulanut. 


5. Lopeta mikrossa kuumentaminen heti, kun suklaa näyttää juuri ja juuri sulaneen.

suklaalla koristelu

Leikkaa pussin kulmaan hyvin pieni reikä.

6. Purista ylimääräinen ilma pois pussista ja sulje pussi


7. Leikkaa pussin alakulmaan reikä saksilla. Tee ensin pieni reikä, voit tarvittaessa suurentaa sitä. 


8. Purista suklaata varovasti koristeltavaan kohtaan. Voit koristella näin suoraan esimerkiksi pikkuleivän päälle.


9. Voit tehdä koristeita leivinpaperin päälle, jolloin koristeet voi jähmettymisen jälkeen irrottaa. 

suklaakoristeet

Säilytä jähmettyneet suklaakoristeet jääkaapissa tiiviissä rasiassa.

Vinkit


• Jos pussi menee pursottaessa "tukkoon" eikä suklaa pursotu ulos kauniisti, purista pussin suu puhtaaksi talouspaperilla. Voit myös lämmittää suklaata mikrossa hieman lisää. 


• Anna leivinpaperin päälle tehtyjen suklaakoristeiden jähmettyä jääkaapissa. 


• Älä irrota koristeita leivinpaperista ennen käyttöä. Näin voit pakata ne rasiaan päällekkäin (leivinpaperi välissä).


• Tummasta suklaasta tehtyjä suklaakoristeita on helpoin käsitellä. 



Katso myös 


Seuraa meitä

Helpot suklaakoristeet

Näin teet itse helpot suklaakoristeet esimerkiksi kakkuihin ja jälkiruokiin.
Suklaakoristeiden suklaan sulatus.

Sulata suklaa varovasti mikrossa.

Tee näin


1. Laita muutama pala suklaata pieneen, uudelleen suljettavaan muovipussiin. 


2. Laita pussi mukiin, jotta suklaa pysyy pussin pohjalla. 


3. Sulata suklaata pussissa mikrossa 10-15 sekuntia kerrallaan. 


4. Sekoita aina 10-15 sekunnin välein puristelemalla suklaata varovasti pussissa, vaikka näyttäisi, että suklaa ei ole sulanut. 


5. Lopeta mikrossa kuumentaminen heti, kun suklaa näyttää juuri ja juuri sulaneen.

suklaalla koristelu

Leikkaa pussin kulmaan hyvin pieni reikä.

6. Purista ylimääräinen ilma pois pussista ja sulje pussi


7. Leikkaa pussin alakulmaan reikä saksilla. Tee ensin pieni reikä, voit tarvittaessa suurentaa sitä. 


8. Purista suklaata varovasti koristeltavaan kohtaan. Voit koristella näin suoraan esimerkiksi pikkuleivän päälle.


9. Voit tehdä koristeita leivinpaperin päälle, jolloin koristeet voi jähmettymisen jälkeen irrottaa. 

suklaakoristeet

Säilytä jähmettyneet suklaakoristeet jääkaapissa tiiviissä rasiassa.

Vinkit


• Jos pussi menee pursottaessa "tukkoon" eikä suklaa pursotu ulos kauniisti, purista pussin suu puhtaaksi talouspaperilla. Voit myös lämmittää suklaata mikrossa hieman lisää. 


• Anna leivinpaperin päälle tehtyjen suklaakoristeiden jähmettyä jääkaapissa. 


• Älä irrota koristeita leivinpaperista ennen käyttöä. Näin voit pakata ne rasiaan päällekkäin (leivinpaperi välissä).


• Tummasta suklaasta tehtyjä suklaakoristeita on helpoin käsitellä. 



Katso myös