Seuraa meitä

Lohiruusut koristeeksi

Ruusut graavi- tai kylmäsavulohesta sopivat vaikka voileipäkakun koristeluun.
Valmista lohiruusut lohen kauneimmista paloista.

Käytä koristeisiin vain kauneimmat osat.

1. Käytä ohueksi viipaloitua kylmäsavu- tai graavilohta. 


2. Valitse parhaat palat koristeiden tekemiseen. 


3. Leikkaa pois harmaat tai muuten huonomman näköiset kohdat. Leikkaa lohi haluamasi ruusun koon mukaan noin 4 cm korkeaksi suikaleeksi. 


4. Rullaa ruusu niin, että lohen ohut reuna jää ruusun yläosaan: rullaa tyvi napakaksi, mutta yläosa saa jäädä löyhäksi.

Lohikakun koristeluun sopivat ruusut kylmäsavulohesta.

Rullaa lohisuikale niin, että ohuin reuna jää ruusun yläosaan.

Vinkit 


• Jos teet koristeita esim. voileipäkakkuun, voit valita kauneimmat lohen palat koristeeksi jo kakun täytettä tehdessäsi.  


• Säilytä lohiruusut kylmässä ja käytä viimeistään seuraavana päivänä. 



Katso myös 


Helpot ruusut sokerimassasta 


Muita reseptejä ja vinkkejä







Seuraa meitä

Lohiruusut koristeeksi

Ruusut graavi- tai kylmäsavulohesta sopivat vaikka voileipäkakun koristeluun.
Valmista lohiruusut lohen kauneimmista paloista.

Käytä koristeisiin vain kauneimmat osat.

1. Käytä ohueksi viipaloitua kylmäsavu- tai graavilohta. 


2. Valitse parhaat palat koristeiden tekemiseen. 


3. Leikkaa pois harmaat tai muuten huonomman näköiset kohdat. Leikkaa lohi haluamasi ruusun koon mukaan noin 4 cm korkeaksi suikaleeksi. 


4. Rullaa ruusu niin, että lohen ohut reuna jää ruusun yläosaan: rullaa tyvi napakaksi, mutta yläosa saa jäädä löyhäksi.

Lohikakun koristeluun sopivat ruusut kylmäsavulohesta.

Rullaa lohisuikale niin, että ohuin reuna jää ruusun yläosaan.

Vinkit 


• Jos teet koristeita esim. voileipäkakkuun, voit valita kauneimmat lohen palat koristeeksi jo kakun täytettä tehdessäsi.  


• Säilytä lohiruusut kylmässä ja käytä viimeistään seuraavana päivänä. 



Katso myös 


Helpot ruusut sokerimassasta 


Muita reseptejä ja vinkkejä







Seuraa meitä

Lohiruusut koristeeksi

Ruusut graavi- tai kylmäsavulohesta sopivat vaikka voileipäkakun koristeluun.
Valmista lohiruusut lohen kauneimmista paloista.

Käytä koristeisiin vain kauneimmat osat.

1. Käytä ohueksi viipaloitua kylmäsavu- tai graavilohta. 


2. Valitse parhaat palat koristeiden tekemiseen. 


3. Leikkaa pois harmaat tai muuten huonomman näköiset kohdat. Leikkaa lohi haluamasi ruusun koon mukaan noin 4 cm korkeaksi suikaleeksi. 


4. Rullaa ruusu niin, että lohen ohut reuna jää ruusun yläosaan: rullaa tyvi napakaksi, mutta yläosa saa jäädä löyhäksi.

Lohikakun koristeluun sopivat ruusut kylmäsavulohesta.

Rullaa lohisuikale niin, että ohuin reuna jää ruusun yläosaan.

Vinkit 


• Jos teet koristeita esim. voileipäkakkuun, voit valita kauneimmat lohen palat koristeeksi jo kakun täytettä tehdessäsi.  


• Säilytä lohiruusut kylmässä ja käytä viimeistään seuraavana päivänä. 



Katso myös 


Helpot ruusut sokerimassasta 


Muita reseptejä ja vinkkejä