ø 24 cm kakkuvuokaan
(täytettyä kakkua noin 16:lle)
20 min (valmistus) +
1 tunti (paistaminen)
Ainekset
375 g
voita (huoneenlämpöistä)
4 dl (360 g)
sokeria
6
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
4,5 dl (250 g)
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vanilja-aromia (esim. Dr. Oetker)
Voiteluun:
voita
korppujauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös
ø 24 cm kakkuvuokaan
(täytettyä kakkua noin 16:lle)
20 min (valmistus) +
1 tunti (paistaminen)
Ainekset
375 g
voita (huoneenlämpöistä)
4 dl (360 g)
sokeria
6
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
4,5 dl (250 g)
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vanilja-aromia (esim. Dr. Oetker)
Voiteluun:
voita
korppujauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös
ø 24 cm kakkuvuokaan
(täytettyä kakkua noin 16:lle)
20 min (valmistus) +
1 tunti (paistaminen)
Ainekset
375 g
voita (huoneenlämpöistä)
4 dl (360 g)
sokeria
6
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
4,5 dl (250 g)
vehnäjauhoja
2 tl
leivinjauhetta
2 tl
vanilja-aromia (esim. Dr. Oetker)
Voiteluun:
voita
korppujauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös