20 cm vuoka (10 palaa)
yli 5 tuntia
Pohja
150 g
kaurakeksejä
75 g
margariinia
Valkosuklaatäyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
3 dl
vispikermaa
3
liivatelehteä
2 rkl
vettä
200 g
valkosuklaata
Vadelmatäyte
300 g (6 dl)
vadelmia (pakaste tai tuore)
1 dl
sokeria
200 g
tuorejuustoa (vadelma tai maustamaton)
1 rkl
vanilliinisokeria
3 dl
vispikermaa
5
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Tuoreita vadelmia, valkosuklaata, myrkyttömiä kukkia
Pohja
Valkosuklaatäyte
Vadelmatäyte
20 cm vuoka (10 palaa)
yli 5 tuntia
Pohja
150 g
kaurakeksejä
75 g
margariinia
Valkosuklaatäyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
3 dl
vispikermaa
3
liivatelehteä
2 rkl
vettä
200 g
valkosuklaata
Vadelmatäyte
300 g (6 dl)
vadelmia (pakaste tai tuore)
1 dl
sokeria
200 g
tuorejuustoa (vadelma tai maustamaton)
1 rkl
vanilliinisokeria
3 dl
vispikermaa
5
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Tuoreita vadelmia, valkosuklaata, myrkyttömiä kukkia
Pohja
Valkosuklaatäyte
Vadelmatäyte
20 cm vuoka (10 palaa)
yli 5 tuntia
Pohja
150 g
kaurakeksejä
75 g
margariinia
Valkosuklaatäyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
3 dl
vispikermaa
3
liivatelehteä
2 rkl
vettä
200 g
valkosuklaata
Vadelmatäyte
300 g (6 dl)
vadelmia (pakaste tai tuore)
1 dl
sokeria
200 g
tuorejuustoa (vadelma tai maustamaton)
1 rkl
vanilliinisokeria
3 dl
vispikermaa
5
liivatelehteä
Koristeluun esim.
Tuoreita vadelmia, valkosuklaata, myrkyttömiä kukkia
Pohja
Valkosuklaatäyte
Vadelmatäyte