12 palaa (Ø 23 cm)
30 min (valmistelut)
+ hyytyminen vähintään 4 tuntia
Pohja
150 g
kaurakeksejä
75 g
margariinia (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
2
limen kuori
4 dl
vispikermaa
150 g
valkosuklaata (leivontasuklaa)
0,5 dl
limemehua (2 limen mehu)
4
liivatelehteä
Limevaahto
2 dl
vispikermaa
1 tl
vanilliinisokeria
1 dl (130 g)
limecurdia
(hieman
vihreää elintarvikeväriä)
Koristeluun
Esim. lime, tuoretta minttua, valkosuklaata, muutama mansikka
Pohja
Täyte
Limevaahto ja koristelu
Koristele kakku vasta, kun täyte on hyytynyt.
12 palaa (Ø 23 cm)
30 min (valmistelut)
+ hyytyminen vähintään 4 tuntia
Pohja
150 g
kaurakeksejä
75 g
margariinia (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
2
limen kuori
4 dl
vispikermaa
150 g
valkosuklaata (leivontasuklaa)
0,5 dl
limemehua (2 limen mehu)
4
liivatelehteä
Limevaahto
2 dl
vispikermaa
1 tl
vanilliinisokeria
1 dl (130 g)
limecurdia
(hieman
vihreää elintarvikeväriä)
Koristeluun
Esim. lime, tuoretta minttua, valkosuklaata, muutama mansikka
Pohja
Täyte
Limevaahto ja koristelu
Koristele kakku vasta, kun täyte on hyytynyt.
12 palaa (Ø 23 cm)
30 min (valmistelut)
+ hyytyminen vähintään 4 tuntia
Pohja
150 g
kaurakeksejä
75 g
margariinia (sulatettu)
Täyte
200 g
tuorejuustoa (maustamaton)
0,5 dl
sokeria
2
limen kuori
4 dl
vispikermaa
150 g
valkosuklaata (leivontasuklaa)
0,5 dl
limemehua (2 limen mehu)
4
liivatelehteä
Limevaahto
2 dl
vispikermaa
1 tl
vanilliinisokeria
1 dl (130 g)
limecurdia
(hieman
vihreää elintarvikeväriä)
Koristeluun
Esim. lime, tuoretta minttua, valkosuklaata, muutama mansikka
Pohja
Täyte
Limevaahto ja koristelu
Koristele kakku vasta, kun täyte on hyytynyt.