4 annosta
15 min valmistus +
25 min uunissa
Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
500 g
perunoita (yleis- tai jauhoinen)
1
paprika
300 g (1 kpl)
parsakaalia
4
tomaattia
2 kynttä
valkosipulia
0,75 dl
oliiviöljyä
2 tl
oreganoa (kuivattu)
2 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
150 g
fetaa tai salaattijuustoa
oliiveita (maun mukaan)
(suolaa)
Ohje
Vinkit
4 annosta
15 min valmistus +
25 min uunissa
Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
500 g
perunoita (yleis- tai jauhoinen)
1
paprika
300 g (1 kpl)
parsakaalia
4
tomaattia
2 kynttä
valkosipulia
0,75 dl
oliiviöljyä
2 tl
oreganoa (kuivattu)
2 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
150 g
fetaa tai salaattijuustoa
oliiveita (maun mukaan)
(suolaa)
Ohje
Vinkit
4 annosta
15 min valmistus +
25 min uunissa
Gluteeniton
Ainekset
4 annosta
500 g
perunoita (yleis- tai jauhoinen)
1
paprika
300 g (1 kpl)
parsakaalia
4
tomaattia
2 kynttä
valkosipulia
0,75 dl
oliiviöljyä
2 tl
oreganoa (kuivattu)
2 tl
basilikaa (kuivattu)
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
150 g
fetaa tai salaattijuustoa
oliiveita (maun mukaan)
(suolaa)
Ohje
Vinkit