Seuraa meitä

Tostadas

Rated 4 stars out of 5
4.0
(1)

8 kpl

15 min + 

paistaminen 5 min / 2 kpl


Loihdi herkulliset tostadat jääkaapin tähteillä höystettynä. Laita tortillapohjien päälle esim. jauhelihaa tai papuja.

Ainekset

8 kpl

tortillapohjia (medium)

1,25 dl 

ranskankermaa 

(creme fraiche)

250 g (1 prk)

juustodippiä tai guacamole-dippiä

4 dl (160 g)

juustoraastetta

4

tomaattia

2

avokadoa

1

punasipuli

limen mehu

1 tl

sokeria

1 tölkki

kidneypapuja 

(säilyke 400/240 g) 

TAI 400 g

jauhelihaa 

Tarjoiluun: 


1 tölkki (200 g) taco-kastiketta


Tostadas tehdään tortillapohjille.

Ohje

1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Paista jauheliha (jos käytät sitä) ja mausta se makusi mukaan.


2. Levitä tortillapohjat leivinpaperin päälle pellille. Kahdeksalle tortillalle tarvitset useamman leivinpaperin. 


3. Levitä jokaiselle tortillapohjalle


    • 1 rkl ranskankermaa
    • 2 rkl juustodippiä tai guacamolen makuista dippiä
    • 0,5 dl (20 g) juustoraastetta. 


4. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 5 minuuttia niin, että juusto sulaa ja tortillan reunat rapeutuvat hieman. 


5. Pese ja kuutioi sillä välin tomaatit ja avokadot. Kuori ja hienonna punasipuli.

6. Laita tomaatit, avokadot ja sipuli kulhoon. Purista joukkoon limen mehu. Ripottele mukaan hieman sokeria. 


7. Levitä uunista otettujen tortillalevyjen päälle tomaattiseos sekä pavut tai jauheliha.


8. Lusikoi päälle tacokastiketta maun mukaan. 



Vinkit


  • Tostadan täytteeksi voit jauhelihan tai papujen sijaan hyvin käyttää tähteeksi jääneitä ruokia, kuten broileria.
  • Leikkaa halutessasi tostadat neljään osaan. Näin voit syödä ne ilman ruokailuvälineitä kuten pizzapalan.




Katso myös


Seuraa meitä

Tostadas

Rated 4 stars out of 5
4.0
(1)

8 kpl

15 min + 

paistaminen 5 min / 2 kpl


Loihdi herkulliset tostadat jääkaapin tähteillä höystettynä. Laita tortillapohjien päälle esim. jauhelihaa tai papuja.

Ainekset

8 kpl

tortillapohjia (medium)

1,25 dl 

ranskankermaa 

(creme fraiche)

250 g (1 prk)

juustodippiä tai guacamole-dippiä

4 dl (160 g)

juustoraastetta

4

tomaattia

2

avokadoa

1

punasipuli

limen mehu

1 tl

sokeria

1 tölkki

kidneypapuja 

(säilyke 400/240 g) 

TAI 400 g

jauhelihaa 

Tarjoiluun: 


1 tölkki (200 g) taco-kastiketta


Tostadas tehdään tortillapohjille.

Ohje

1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Paista jauheliha (jos käytät sitä) ja mausta se makusi mukaan.


2. Levitä tortillapohjat leivinpaperin päälle pellille. Kahdeksalle tortillalle tarvitset useamman leivinpaperin. 


3. Levitä jokaiselle tortillapohjalle


    • 1 rkl ranskankermaa
    • 2 rkl juustodippiä tai guacamolen makuista dippiä
    • 0,5 dl (20 g) juustoraastetta. 


4. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 5 minuuttia niin, että juusto sulaa ja tortillan reunat rapeutuvat hieman. 


5. Pese ja kuutioi sillä välin tomaatit ja avokadot. Kuori ja hienonna punasipuli.

6. Laita tomaatit, avokadot ja sipuli kulhoon. Purista joukkoon limen mehu. Ripottele mukaan hieman sokeria. 


7. Levitä uunista otettujen tortillalevyjen päälle tomaattiseos sekä pavut tai jauheliha.


8. Lusikoi päälle tacokastiketta maun mukaan. 



Vinkit


  • Tostadan täytteeksi voit jauhelihan tai papujen sijaan hyvin käyttää tähteeksi jääneitä ruokia, kuten broileria.
  • Leikkaa halutessasi tostadat neljään osaan. Näin voit syödä ne ilman ruokailuvälineitä kuten pizzapalan.




Katso myös


Seuraa meitä

Tostadas

Rated 4 stars out of 5
4.0
(1)

8 kpl

15 min + 

paistaminen 5 min / 2 kpl


Loihdi herkulliset tostadat jääkaapin tähteillä höystettynä. Laita tortillapohjien päälle esim. jauhelihaa tai papuja.

Ainekset

8 kpl

tortillapohjia (medium)

1,25 dl 

ranskankermaa 

(creme fraiche)

250 g (1 prk)

juustodippiä tai guacamole-dippiä

4 dl (160 g)

juustoraastetta

4

tomaattia

2

avokadoa

1

punasipuli

limen mehu

1 tl

sokeria

1 tölkki

kidneypapuja 

(säilyke 400/240 g) 

TAI 400 g

jauhelihaa 

Tarjoiluun: 


1 tölkki (200 g) taco-kastiketta


Tostadas tehdään tortillapohjille.

Ohje

1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Paista jauheliha (jos käytät sitä) ja mausta se makusi mukaan.


2. Levitä tortillapohjat leivinpaperin päälle pellille. Kahdeksalle tortillalle tarvitset useamman leivinpaperin. 


3. Levitä jokaiselle tortillapohjalle


    • 1 rkl ranskankermaa
    • 2 rkl juustodippiä tai guacamolen makuista dippiä
    • 0,5 dl (20 g) juustoraastetta. 


4. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 5 minuuttia niin, että juusto sulaa ja tortillan reunat rapeutuvat hieman. 


5. Pese ja kuutioi sillä välin tomaatit ja avokadot. Kuori ja hienonna punasipuli.

6. Laita tomaatit, avokadot ja sipuli kulhoon. Purista joukkoon limen mehu. Ripottele mukaan hieman sokeria. 


7. Levitä uunista otettujen tortillalevyjen päälle tomaattiseos sekä pavut tai jauheliha.


8. Lusikoi päälle tacokastiketta maun mukaan. 



Vinkit


  • Tostadan täytteeksi voit jauhelihan tai papujen sijaan hyvin käyttää tähteeksi jääneitä ruokia, kuten broileria.
  • Leikkaa halutessasi tostadat neljään osaan. Näin voit syödä ne ilman ruokailuvälineitä kuten pizzapalan.




Katso myös