8 kpl
15 min +
paistaminen 5 min / 2 kpl
Ainekset
8 kpl
tortillapohjia (medium)
1,25 dl
ranskankermaa
(creme fraiche)
250 g (1 prk)
juustodippiä tai guacamole-dippiä
4 dl (160 g)
juustoraastetta
4
tomaattia
2
avokadoa
1
punasipuli
1
limen mehu
1 tl
sokeria
1 tölkki
kidneypapuja
(säilyke 400/240 g)
TAI 400 g
jauhelihaa
Tarjoiluun:
1 tölkki (200 g) taco-kastiketta
Ohje
1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Paista jauheliha (jos käytät sitä) ja mausta se makusi mukaan.
2. Levitä tortillapohjat leivinpaperin päälle pellille. Kahdeksalle tortillalle tarvitset useamman leivinpaperin.
3. Levitä jokaiselle tortillapohjalle
4. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 5 minuuttia niin, että juusto sulaa ja tortillan reunat rapeutuvat hieman.
5. Pese ja kuutioi sillä välin tomaatit ja avokadot. Kuori ja hienonna punasipuli.
6. Laita tomaatit, avokadot ja sipuli kulhoon. Purista joukkoon limen mehu. Ripottele mukaan hieman sokeria.
7. Levitä uunista otettujen tortillalevyjen päälle tomaattiseos sekä pavut tai jauheliha.
8. Lusikoi päälle tacokastiketta maun mukaan.
Vinkit
Katso myös
8 kpl
15 min +
paistaminen 5 min / 2 kpl
Ainekset
8 kpl
tortillapohjia (medium)
1,25 dl
ranskankermaa
(creme fraiche)
250 g (1 prk)
juustodippiä tai guacamole-dippiä
4 dl (160 g)
juustoraastetta
4
tomaattia
2
avokadoa
1
punasipuli
1
limen mehu
1 tl
sokeria
1 tölkki
kidneypapuja
(säilyke 400/240 g)
TAI 400 g
jauhelihaa
Tarjoiluun:
1 tölkki (200 g) taco-kastiketta
Ohje
1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Paista jauheliha (jos käytät sitä) ja mausta se makusi mukaan.
2. Levitä tortillapohjat leivinpaperin päälle pellille. Kahdeksalle tortillalle tarvitset useamman leivinpaperin.
3. Levitä jokaiselle tortillapohjalle
4. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 5 minuuttia niin, että juusto sulaa ja tortillan reunat rapeutuvat hieman.
5. Pese ja kuutioi sillä välin tomaatit ja avokadot. Kuori ja hienonna punasipuli.
6. Laita tomaatit, avokadot ja sipuli kulhoon. Purista joukkoon limen mehu. Ripottele mukaan hieman sokeria.
7. Levitä uunista otettujen tortillalevyjen päälle tomaattiseos sekä pavut tai jauheliha.
8. Lusikoi päälle tacokastiketta maun mukaan.
Vinkit
Katso myös
8 kpl
15 min +
paistaminen 5 min / 2 kpl
Ainekset
8 kpl
tortillapohjia (medium)
1,25 dl
ranskankermaa
(creme fraiche)
250 g (1 prk)
juustodippiä tai guacamole-dippiä
4 dl (160 g)
juustoraastetta
4
tomaattia
2
avokadoa
1
punasipuli
1
limen mehu
1 tl
sokeria
1 tölkki
kidneypapuja
(säilyke 400/240 g)
TAI 400 g
jauhelihaa
Tarjoiluun:
1 tölkki (200 g) taco-kastiketta
Ohje
1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Paista jauheliha (jos käytät sitä) ja mausta se makusi mukaan.
2. Levitä tortillapohjat leivinpaperin päälle pellille. Kahdeksalle tortillalle tarvitset useamman leivinpaperin.
3. Levitä jokaiselle tortillapohjalle
4. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 5 minuuttia niin, että juusto sulaa ja tortillan reunat rapeutuvat hieman.
5. Pese ja kuutioi sillä välin tomaatit ja avokadot. Kuori ja hienonna punasipuli.
6. Laita tomaatit, avokadot ja sipuli kulhoon. Purista joukkoon limen mehu. Ripottele mukaan hieman sokeria.
7. Levitä uunista otettujen tortillalevyjen päälle tomaattiseos sekä pavut tai jauheliha.
8. Lusikoi päälle tacokastiketta maun mukaan.
Vinkit
Katso myös