Tortillapizza

Rated 4.444444444444445 stars out of 5
4.4
(9)

2 - 4 annosta

alle 10 min (valmistus) + 

10 min (paistaminen)

Tortillapizza on nopea ja helppo, sillä pizza kootaan neljän tortillan päälle.

Ainekset

tortillapohjaa (pehmeä vehnätortilla, medium)

- - - 

0,75 dl

ketsuppia

1 prk
(227/140 g)

ananaspaloja (säilyke mehussa)

1 prk (150/200 g)

tonnikalaa öljyssä (säilyke)

1 tl

pizzamaustetta

4 dl (150 g)

juustoraastetta (esim. kermajuusto /emmental)

Tortillapizza kootaan tortilloiden päälle.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Laita tortillat pellille leivinpaperin päälle (hieman lomittain). 
  3. Levitä tortillapohjien päälle ketsuppia, reunoihin asti.
  4. Paloittele tarvittaessa ananasta pienemmiksi paloiksi. Valuta tonnikala ja raasta juusto
  5. Jaa ananas ja tonnikala tortillapohjille. Ripottele päälle pizzamauste ja juustoraaste.
  6. Paista 225 asteessa hieman uunin keskitason yläpuolella noin 8-10 min, kunnes juusto sulaa ja tortillapizza on saanut sopivasti väriä.



Vinkit



  • Täytteet kannattaa levittää tortillapohjien reunoille asti, sillä ohut tortillan reuna tummuu herkästi uunissa.
  • Ohjeesta riittää reilusti kahdelle ja pienempään nälkään neljälle.
  • Lisää halutessasi tortillapizzan päälle vielä tuoretta tai kuivattua basilikaa tai oreganoa.


Tortillapizza

Rated 4.444444444444445 stars out of 5
4.4
(9)

2 - 4 annosta

alle 10 min (valmistus) + 

10 min (paistaminen)

Tortillapizza on nopea ja helppo, sillä pizza kootaan neljän tortillan päälle.

Ainekset

tortillapohjaa (pehmeä vehnätortilla, medium)

- - - 

0,75 dl

ketsuppia

1 prk
(227/140 g)

ananaspaloja (säilyke mehussa)

1 prk (150/200 g)

tonnikalaa öljyssä (säilyke)

1 tl

pizzamaustetta

4 dl (150 g)

juustoraastetta (esim. kermajuusto /emmental)

Tortillapizza kootaan tortilloiden päälle.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Laita tortillat pellille leivinpaperin päälle (hieman lomittain). 
  3. Levitä tortillapohjien päälle ketsuppia, reunoihin asti.
  4. Paloittele tarvittaessa ananasta pienemmiksi paloiksi. Valuta tonnikala ja raasta juusto
  5. Jaa ananas ja tonnikala tortillapohjille. Ripottele päälle pizzamauste ja juustoraaste.
  6. Paista 225 asteessa hieman uunin keskitason yläpuolella noin 8-10 min, kunnes juusto sulaa ja tortillapizza on saanut sopivasti väriä.



Vinkit



  • Täytteet kannattaa levittää tortillapohjien reunoille asti, sillä ohut tortillan reuna tummuu herkästi uunissa.
  • Ohjeesta riittää reilusti kahdelle ja pienempään nälkään neljälle.
  • Lisää halutessasi tortillapizzan päälle vielä tuoretta tai kuivattua basilikaa tai oreganoa.


Tortillapizza

Rated 4.444444444444445 stars out of 5
4.4
(9)

2 - 4 annosta

alle 10 min (valmistus) + 

10 min (paistaminen)

Tortillapizza on nopea ja helppo, sillä pizza kootaan neljän tortillan päälle.

Ainekset

tortillapohjaa (pehmeä vehnätortilla, medium)

- - - 

0,75 dl

ketsuppia

1 prk
(227/140 g)

ananaspaloja (säilyke mehussa)

1 prk (150/200 g)

tonnikalaa öljyssä (säilyke)

1 tl

pizzamaustetta

4 dl (150 g)

juustoraastetta (esim. kermajuusto /emmental)

Tortillapizza kootaan tortilloiden päälle.

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
  2. Laita tortillat pellille leivinpaperin päälle (hieman lomittain). 
  3. Levitä tortillapohjien päälle ketsuppia, reunoihin asti.
  4. Paloittele tarvittaessa ananasta pienemmiksi paloiksi. Valuta tonnikala ja raasta juusto
  5. Jaa ananas ja tonnikala tortillapohjille. Ripottele päälle pizzamauste ja juustoraaste.
  6. Paista 225 asteessa hieman uunin keskitason yläpuolella noin 8-10 min, kunnes juusto sulaa ja tortillapizza on saanut sopivasti väriä.



Vinkit



  • Täytteet kannattaa levittää tortillapohjien reunoille asti, sillä ohut tortillan reuna tummuu herkästi uunissa.
  • Ohjeesta riittää reilusti kahdelle ja pienempään nälkään neljälle.
  • Lisää halutessasi tortillapizzan päälle vielä tuoretta tai kuivattua basilikaa tai oreganoa.