6 annosta
20 min (valmistus) +
50 min (uunissa)
Ainekset
6 annosta
400 g
pastaa (esim. 13 dl simpukkapastaa)
1
purjo
1 rkl
rypsiöljyä
800 g
tomaattimurskaa (2 prk)
2 rkl
kuivattua tilliä
1,5 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 prk
tonnikalaa (yht. 300 g)
- - -
2 dl
kuohukermaa
3 dl
maitoa
200 g (5 dl)
juustoraastetta
(esim. grana padano)
120 g
smetanaa
Ohje
Katso myös
6 annosta
20 min (valmistus) +
50 min (uunissa)
Ainekset
6 annosta
400 g
pastaa (esim. 13 dl simpukkapastaa)
1
purjo
1 rkl
rypsiöljyä
800 g
tomaattimurskaa (2 prk)
2 rkl
kuivattua tilliä
1,5 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 prk
tonnikalaa (yht. 300 g)
- - -
2 dl
kuohukermaa
3 dl
maitoa
200 g (5 dl)
juustoraastetta
(esim. grana padano)
120 g
smetanaa
Ohje
Katso myös
6 annosta
20 min (valmistus) +
50 min (uunissa)
Ainekset
6 annosta
400 g
pastaa (esim. 13 dl simpukkapastaa)
1
purjo
1 rkl
rypsiöljyä
800 g
tomaattimurskaa (2 prk)
2 rkl
kuivattua tilliä
1,5 tl
suolaa
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
2 prk
tonnikalaa (yht. 300 g)
- - -
2 dl
kuohukermaa
3 dl
maitoa
200 g (5 dl)
juustoraastetta
(esim. grana padano)
120 g
smetanaa
Ohje
Katso myös