Seuraa meitä

Tonnikalalasagnette

Rated 4.538461538461538 stars out of 5
4.5
(13)

6 annosta

20 min (valmistus) +

50 min (uunissa)

Helppo tonnikalalasagnette riittää isommallekin porukalle.

Ainekset

6 annosta

400 g 

pastaa (esim. 13 dl simpukkapastaa)

1

purjo

1 rkl

rypsiöljyä

800 g

tomaattimurskaa (2 prk)

2 rkl

kuivattua tilliä

1,5 tl

suolaa

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 prk

tonnikalaa (yht. 300 g)

- - -

2 dl

kuohukermaa

3 dl

maitoa

200 g (5 dl)

juustoraastetta 

(esim. grana padano)

120 g

smetanaa

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Halkaise ja huuhtele purjo. Hienonna se.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja purjo. Kuullota purjo pehmeäksi, mutta älä anna sen ruskistua (pienennä tarvittaessa lieden tehoa).
  4. Lisää pannulle tomaattimurska, tilli, suola, mustapippuri ja tonnikala. Älä enää keitä, ota paistinpannu pois liedeltä.
  5. Kuumenna kuohukerma ja maito kattilassa, sekoittele kuumentamisen aikana. 
  6. Ota kattila pois liedeltä ja lisää juustoraaste ja smetana. Sekoita.
  7. Laita raaka pasta ja tomaattimurskaseos kerroksittain reilunkokoiseen uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). 
  8. Kaada päälle juustokastike. Painele lusikalla niin, että pasta peittyy.
  9. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja tonnikalalasagnette on saanut hieman väriä.




Katso myös


Seuraa meitä

Tonnikalalasagnette

Rated 4.538461538461538 stars out of 5
4.5
(13)

6 annosta

20 min (valmistus) +

50 min (uunissa)

Helppo tonnikalalasagnette riittää isommallekin porukalle.

Ainekset

6 annosta

400 g 

pastaa (esim. 13 dl simpukkapastaa)

1

purjo

1 rkl

rypsiöljyä

800 g

tomaattimurskaa (2 prk)

2 rkl

kuivattua tilliä

1,5 tl

suolaa

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 prk

tonnikalaa (yht. 300 g)

- - -

2 dl

kuohukermaa

3 dl

maitoa

200 g (5 dl)

juustoraastetta 

(esim. grana padano)

120 g

smetanaa

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Halkaise ja huuhtele purjo. Hienonna se.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja purjo. Kuullota purjo pehmeäksi, mutta älä anna sen ruskistua (pienennä tarvittaessa lieden tehoa).
  4. Lisää pannulle tomaattimurska, tilli, suola, mustapippuri ja tonnikala. Älä enää keitä, ota paistinpannu pois liedeltä.
  5. Kuumenna kuohukerma ja maito kattilassa, sekoittele kuumentamisen aikana. 
  6. Ota kattila pois liedeltä ja lisää juustoraaste ja smetana. Sekoita.
  7. Laita raaka pasta ja tomaattimurskaseos kerroksittain reilunkokoiseen uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). 
  8. Kaada päälle juustokastike. Painele lusikalla niin, että pasta peittyy.
  9. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja tonnikalalasagnette on saanut hieman väriä.




Katso myös


Seuraa meitä

Tonnikalalasagnette

Rated 4.538461538461538 stars out of 5
4.5
(13)

6 annosta

20 min (valmistus) +

50 min (uunissa)

Helppo tonnikalalasagnette riittää isommallekin porukalle.

Ainekset

6 annosta

400 g 

pastaa (esim. 13 dl simpukkapastaa)

1

purjo

1 rkl

rypsiöljyä

800 g

tomaattimurskaa (2 prk)

2 rkl

kuivattua tilliä

1,5 tl

suolaa

1 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 prk

tonnikalaa (yht. 300 g)

- - -

2 dl

kuohukermaa

3 dl

maitoa

200 g (5 dl)

juustoraastetta 

(esim. grana padano)

120 g

smetanaa

Ohje

  1. Laita uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
  2. Halkaise ja huuhtele purjo. Hienonna se.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy ja purjo. Kuullota purjo pehmeäksi, mutta älä anna sen ruskistua (pienennä tarvittaessa lieden tehoa).
  4. Lisää pannulle tomaattimurska, tilli, suola, mustapippuri ja tonnikala. Älä enää keitä, ota paistinpannu pois liedeltä.
  5. Kuumenna kuohukerma ja maito kattilassa, sekoittele kuumentamisen aikana. 
  6. Ota kattila pois liedeltä ja lisää juustoraaste ja smetana. Sekoita.
  7. Laita raaka pasta ja tomaattimurskaseos kerroksittain reilunkokoiseen uunivuokaan (n. 20 x 30 cm). 
  8. Kaada päälle juustokastike. Painele lusikalla niin, että pasta peittyy.
  9. Paista 175 asteessa noin 50 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja tonnikalalasagnette on saanut hieman väriä.




Katso myös