10:lle
30 min (valmistus) +
10 min (paistaminen)
(+ kakkupohjan jäähtyminen)
Ainekset
10:lle
4
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
1,5 dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
2 rkl
kaakaojauhetta (tumma sokeriton)
1 rkl
vehnäjauhoja (tai perunajauhoja)
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
200-250 g
mascarpone- tai philadelphia-tuorejuustoa
0,5 dl
sokeria
2 dl
vispikermaa
Kostutukseen:
0,75 dl maitokahvia
Pinnalle:
Kaakaojauhetta
Ohjeet
Täyttäminen
Vinkit
Katso myös
10:lle
30 min (valmistus) +
10 min (paistaminen)
(+ kakkupohjan jäähtyminen)
Ainekset
10:lle
4
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
1,5 dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
2 rkl
kaakaojauhetta (tumma sokeriton)
1 rkl
vehnäjauhoja (tai perunajauhoja)
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
200-250 g
mascarpone- tai philadelphia-tuorejuustoa
0,5 dl
sokeria
2 dl
vispikermaa
Kostutukseen:
0,75 dl maitokahvia
Pinnalle:
Kaakaojauhetta
Ohjeet
Täyttäminen
Vinkit
Katso myös
10:lle
30 min (valmistus) +
10 min (paistaminen)
(+ kakkupohjan jäähtyminen)
Ainekset
10:lle
4
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
1,5 dl
sokeria
1 dl
perunajauhoja
2 rkl
kaakaojauhetta (tumma sokeriton)
1 rkl
vehnäjauhoja (tai perunajauhoja)
1 tl
leivinjauhetta
Täyte
200-250 g
mascarpone- tai philadelphia-tuorejuustoa
0,5 dl
sokeria
2 dl
vispikermaa
Kostutukseen:
0,75 dl maitokahvia
Pinnalle:
Kaakaojauhetta
Ohjeet
Täyttäminen
Vinkit
Katso myös