6 puolikasta
40 min (valmistus) +
20 min (paistaminen)
Ainekset
3
paprikaa
Täyte
0,5 dl
riisiä (raakaa, pitkä riisi)
1,5 dl
vettä
0,5 tl
suolaa
- - -
200 g
jauhelihaa
1
sipuli
3 kynttä
valkosipulia
0,5 pieni
kesäkurpitsa (n. 150 g pala)
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
oreganoa (kuivattu)
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
150 g
ranskankermaa
3 dl (100 g)
juustoraastetta (esim. emmental)
Ohje
Vinkit
Katso myös
6 puolikasta
40 min (valmistus) +
20 min (paistaminen)
Ainekset
3
paprikaa
Täyte
0,5 dl
riisiä (raakaa, pitkä riisi)
1,5 dl
vettä
0,5 tl
suolaa
- - -
200 g
jauhelihaa
1
sipuli
3 kynttä
valkosipulia
0,5 pieni
kesäkurpitsa (n. 150 g pala)
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
oreganoa (kuivattu)
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
150 g
ranskankermaa
3 dl (100 g)
juustoraastetta (esim. emmental)
Ohje
Vinkit
Katso myös
6 puolikasta
40 min (valmistus) +
20 min (paistaminen)
Ainekset
3
paprikaa
Täyte
0,5 dl
riisiä (raakaa, pitkä riisi)
1,5 dl
vettä
0,5 tl
suolaa
- - -
200 g
jauhelihaa
1
sipuli
3 kynttä
valkosipulia
0,5 pieni
kesäkurpitsa (n. 150 g pala)
1 rkl
rypsiöljyä
1 tl
paprikajauhetta
1 tl
oreganoa (kuivattu)
0,5 tl
suolaa
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
150 g
ranskankermaa
3 dl (100 g)
juustoraastetta (esim. emmental)
Ohje
Vinkit
Katso myös