7 isoa lettua
1 tunti (valmistus)
+ lettutaikinan turvotus
Letut
2
kananmunaa
5 dl
maitoa
2,5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
voita paistamiseen
Täyte
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
(1
valkosipulin kynsi)
1 rkl
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
1
lihaliemikuutio
2 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
1 prk (140 g)
herkkusieniä (säilyke)
Pinnalle
2 dl (80 g) juustoraastetta
(yrttejä, esim. timjamia tai oreganoa)
Ohje
Täyte
Paistaminen ja täyttäminen
Vinkit
7 isoa lettua
1 tunti (valmistus)
+ lettutaikinan turvotus
Letut
2
kananmunaa
5 dl
maitoa
2,5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
voita paistamiseen
Täyte
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
(1
valkosipulin kynsi)
1 rkl
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
1
lihaliemikuutio
2 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
1 prk (140 g)
herkkusieniä (säilyke)
Pinnalle
2 dl (80 g) juustoraastetta
(yrttejä, esim. timjamia tai oreganoa)
Ohje
Täyte
Paistaminen ja täyttäminen
Vinkit
7 isoa lettua
1 tunti (valmistus)
+ lettutaikinan turvotus
Letut
2
kananmunaa
5 dl
maitoa
2,5 dl
vehnäjauhoja
1 tl
suolaa
voita paistamiseen
Täyte
400 g
jauhelihaa
1
sipuli
(1
valkosipulin kynsi)
1 rkl
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
1
lihaliemikuutio
2 dl
vettä
2 dl
ruokakermaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
1 prk (140 g)
herkkusieniä (säilyke)
Pinnalle
2 dl (80 g) juustoraastetta
(yrttejä, esim. timjamia tai oreganoa)
Ohje
Täyte
Paistaminen ja täyttäminen
Vinkit