1 kakku 1,5 litran vuokaan (16 palaa)
20 min valmistus +
n. 1 tunti uunissa
Ainekset
250 g (1 pkt)
taateleita (kuivattu, kivetön)
2 dl
vettä
- - -
200 g
leivontamargariinia tai voita (pehmeä)
2 dl
sokeria
2
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
- - -
4 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
vaniljasokeria
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
- - -
1 dl
kermaviiliä
Vuokaan:
voita tai margariinia
korppujauhoja tai vehnäjauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös
1 kakku 1,5 litran vuokaan (16 palaa)
20 min valmistus +
n. 1 tunti uunissa
Ainekset
250 g (1 pkt)
taateleita (kuivattu, kivetön)
2 dl
vettä
- - -
200 g
leivontamargariinia tai voita (pehmeä)
2 dl
sokeria
2
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
- - -
4 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
vaniljasokeria
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
- - -
1 dl
kermaviiliä
Vuokaan:
voita tai margariinia
korppujauhoja tai vehnäjauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös
1 kakku 1,5 litran vuokaan (16 palaa)
20 min valmistus +
n. 1 tunti uunissa
Ainekset
250 g (1 pkt)
taateleita (kuivattu, kivetön)
2 dl
vettä
- - -
200 g
leivontamargariinia tai voita (pehmeä)
2 dl
sokeria
2
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
- - -
4 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
vaniljasokeria
2 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
- - -
1 dl
kermaviiliä
Vuokaan:
voita tai margariinia
korppujauhoja tai vehnäjauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös