ø 26 cm piirakka
20 min (valmistus) +
n. 30 min (paistaminen)
Pohja
100 g
voita tai leivontamargariinia
3 dl
vehnäjauhoja
0,25 tl
suolaa
1
kananmuna
n. 1 rkl
vettä (kylmää)
(nokare voita vuoan voiteluun)
Täyte
1 litra (250 g)
suppilovahveroita (tuore)
1
iso sipuli
1 rkl
rypsiöljyä
1
kasvisliemikuutio
0,25 tl
valkopippuria (jauhettu)
- - -
150 g (4 dl)
juustoa raasteena (esim. emmental, ei kevyt)
200 g
ranskankermaa (crème fraîche)
2
kananmunaa
1 dl
ruokakermaa tai maitoa
0,25 tl
suolaa
Ohje
ø 26 cm piirakka
20 min (valmistus) +
n. 30 min (paistaminen)
Pohja
100 g
voita tai leivontamargariinia
3 dl
vehnäjauhoja
0,25 tl
suolaa
1
kananmuna
n. 1 rkl
vettä (kylmää)
(nokare voita vuoan voiteluun)
Täyte
1 litra (250 g)
suppilovahveroita (tuore)
1
iso sipuli
1 rkl
rypsiöljyä
1
kasvisliemikuutio
0,25 tl
valkopippuria (jauhettu)
- - -
150 g (4 dl)
juustoa raasteena (esim. emmental, ei kevyt)
200 g
ranskankermaa (crème fraîche)
2
kananmunaa
1 dl
ruokakermaa tai maitoa
0,25 tl
suolaa
Ohje
ø 26 cm piirakka
20 min (valmistus) +
n. 30 min (paistaminen)
Pohja
100 g
voita tai leivontamargariinia
3 dl
vehnäjauhoja
0,25 tl
suolaa
1
kananmuna
n. 1 rkl
vettä (kylmää)
(nokare voita vuoan voiteluun)
Täyte
1 litra (250 g)
suppilovahveroita (tuore)
1
iso sipuli
1 rkl
rypsiöljyä
1
kasvisliemikuutio
0,25 tl
valkopippuria (jauhettu)
- - -
150 g (4 dl)
juustoa raasteena (esim. emmental, ei kevyt)
200 g
ranskankermaa (crème fraîche)
2
kananmunaa
1 dl
ruokakermaa tai maitoa
0,25 tl
suolaa
Ohje