4 annosta
15 min (valmistus) +
15 min (hautuminen)
Ainekset
4 annosta
1 litra
suppilovahveroita (tuoreita, noin 250 g)
2 pientä
salottisipulia TAI
1 pieni sipuli
3 rkl (40 g)
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
3,5 dl
vettä
0,5
kasvisliemikuutio
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
100 g
sulatejuustoa
(esim. Koskenlaskija)
Ohjeet
Vinkit
Katso myös
4 annosta
15 min (valmistus) +
15 min (hautuminen)
Ainekset
4 annosta
1 litra
suppilovahveroita (tuoreita, noin 250 g)
2 pientä
salottisipulia TAI
1 pieni sipuli
3 rkl (40 g)
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
3,5 dl
vettä
0,5
kasvisliemikuutio
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
100 g
sulatejuustoa
(esim. Koskenlaskija)
Ohjeet
Vinkit
Katso myös
4 annosta
15 min (valmistus) +
15 min (hautuminen)
Ainekset
4 annosta
1 litra
suppilovahveroita (tuoreita, noin 250 g)
2 pientä
salottisipulia TAI
1 pieni sipuli
3 rkl (40 g)
voita
2 rkl
vehnäjauhoja
3,5 dl
vettä
0,5
kasvisliemikuutio
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
100 g
sulatejuustoa
(esim. Koskenlaskija)
Ohjeet
Vinkit
Katso myös