34 kpl
n. 2 tuntia
Tuulihatut 34 kpl
100 g
voita
3 dl
vettä
2 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
Savuporotäyte
100 g
kylmäsavuporoa
200 g
margariinia (esim. Oivariini, huoneenlämpöinen)
250 g
maitorahkaa (1 prk)
persiljaa (koristeeksi)
Vuohenjuustotäyte
200 g
chevre-tuorejuustoa (esim. Creme Bonjour)
150 g
ranskankermaa (creme fraiche)
1,25 dl
paprikahilloketta tai paholaisen hilloa
rucolaa (koristeeksi)
Ohje
Savuporotäyte
Vuohenjuustotäyte
Vinkit
Resepti ja kuva: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
34 kpl
n. 2 tuntia
Tuulihatut 34 kpl
100 g
voita
3 dl
vettä
2 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
Savuporotäyte
100 g
kylmäsavuporoa
200 g
margariinia (esim. Oivariini, huoneenlämpöinen)
250 g
maitorahkaa (1 prk)
persiljaa (koristeeksi)
Vuohenjuustotäyte
200 g
chevre-tuorejuustoa (esim. Creme Bonjour)
150 g
ranskankermaa (creme fraiche)
1,25 dl
paprikahilloketta tai paholaisen hilloa
rucolaa (koristeeksi)
Ohje
Savuporotäyte
Vuohenjuustotäyte
Vinkit
Resepti ja kuva: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo
34 kpl
n. 2 tuntia
Tuulihatut 34 kpl
100 g
voita
3 dl
vettä
2 dl
vehnäjauhoja
3
kananmunaa
Savuporotäyte
100 g
kylmäsavuporoa
200 g
margariinia (esim. Oivariini, huoneenlämpöinen)
250 g
maitorahkaa (1 prk)
persiljaa (koristeeksi)
Vuohenjuustotäyte
200 g
chevre-tuorejuustoa (esim. Creme Bonjour)
150 g
ranskankermaa (creme fraiche)
1,25 dl
paprikahilloketta tai paholaisen hilloa
rucolaa (koristeeksi)
Ohje
Savuporotäyte
Vuohenjuustotäyte
Vinkit
Resepti ja kuva: Tiina-Riikka Lehtinen @tinttileipoo