Seuraa meitä

Suklaan rouhiminen

Rouhi suklaa helposti ja siististi!

Suklaan rouhiminen veitsellä

Tee näin:


1. Laita leikkuulaudan päälle pala leivinpaperia. 


2. Paloittele suklaa leivinpaperin päälle. 


3. Leikkaa veitsellä suklaapaloja ohuiksi siivuiksi (ks. ylin kuva). Paina veistä päältä, jotta saat leikattua. Saat reilunkokoista rouhetta. 


4. Kun leikkaat suklaata vielä poikkipäin, saat pienempää rouhetta.

rouhittu suklaa

Vinkit


• Kaada suklaarouhe leivinpaperin avulla. Tämä onnistuu, vaikka leivinpaperi onkin mennyt rikki veistä käytettäessä. 


• Kun vuoraat leikkuulaudan leivinpaperilla, suklaa ei sula leikkuulautaan ja tahraa sitä.


• Reilukokoinen suklaarouhe sopii hyvin esimerkiksi pikkuleipiin, jos tahdot suklaapalojen näkyvän pikkuleivissä.




Katso myös 


Seuraa meitä

Suklaan rouhiminen

Rouhi suklaa helposti ja siististi!

Suklaan rouhiminen veitsellä

Tee näin:


1. Laita leikkuulaudan päälle pala leivinpaperia. 


2. Paloittele suklaa leivinpaperin päälle. 


3. Leikkaa veitsellä suklaapaloja ohuiksi siivuiksi (ks. ylin kuva). Paina veistä päältä, jotta saat leikattua. Saat reilunkokoista rouhetta. 


4. Kun leikkaat suklaata vielä poikkipäin, saat pienempää rouhetta.

rouhittu suklaa

Vinkit


• Kaada suklaarouhe leivinpaperin avulla. Tämä onnistuu, vaikka leivinpaperi onkin mennyt rikki veistä käytettäessä. 


• Kun vuoraat leikkuulaudan leivinpaperilla, suklaa ei sula leikkuulautaan ja tahraa sitä.


• Reilukokoinen suklaarouhe sopii hyvin esimerkiksi pikkuleipiin, jos tahdot suklaapalojen näkyvän pikkuleivissä.




Katso myös 


Seuraa meitä

Suklaan rouhiminen

Rouhi suklaa helposti ja siististi!

Suklaan rouhiminen veitsellä

Tee näin:


1. Laita leikkuulaudan päälle pala leivinpaperia. 


2. Paloittele suklaa leivinpaperin päälle. 


3. Leikkaa veitsellä suklaapaloja ohuiksi siivuiksi (ks. ylin kuva). Paina veistä päältä, jotta saat leikattua. Saat reilunkokoista rouhetta. 


4. Kun leikkaat suklaata vielä poikkipäin, saat pienempää rouhetta.

rouhittu suklaa

Vinkit


• Kaada suklaarouhe leivinpaperin avulla. Tämä onnistuu, vaikka leivinpaperi onkin mennyt rikki veistä käytettäessä. 


• Kun vuoraat leikkuulaudan leivinpaperilla, suklaa ei sula leikkuulautaan ja tahraa sitä.


• Reilukokoinen suklaarouhe sopii hyvin esimerkiksi pikkuleipiin, jos tahdot suklaapalojen näkyvän pikkuleivissä.




Katso myös