Seuraa meitä

Suklaajäätelö ilman jäätelökonetta

Rated 4.888888888888889 stars out of 5
4.9
(9)

8 annosta

20 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Ihana suklainen itse tehty jäätelö valmistuu helposti ilman jäätelökonetta.

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

200 g (1,5 dl)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

0,5 dl

kaakaojauhetta (sokeroimaton)

50 g

suklaata (rouhittuna)

Suklaajäätelö ilman jäätelökonetta

Ohjeet

  1. Rouhi suklaa. Voit myös käyttää valmiita suklaahippuja.
  2. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi isossa kulhossa. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti.
  4. Pysäytä sähkövatkain. Sekoittele varovasti kermavaahtoseoksen joukkoon kaakaojauhe ja rouhittu suklaa. Käytä esimerkiksi yhtä irrotettua sähkövatkaimen terää. 
  5. Sekoita vaahdot keskenään. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  6. Kaada jäätelömassa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan.
  7. Pakasta suklaajäätelöä yön yli.


Vinkit


  • Käytä tähän ohjeeseen karamellisoimatonta, mutta makeutettua kondensoitua maitoa. 
  • Jäätelö ilman jäätelökonetta on pehmeää, kun vaahdotat massat kuohkeiksi.
  • Sokeroimatonta kaakaojauhetta käyttämällä saat suklaisemman jäätelön, kuin kaakaojuomajauhetta käyttämällä. Jos käytät kaakaojuomajauhetta (esim. O'boy), voit kaksinkertaistaa kaakaojauheen määrän.
  • Käytä suklaajäätelön pakastamiseen noin 2 litran kokoista astiaa. 
  • Katso täältä lisävinkit itse tehdyn jäätelön valmistamiseen.




Katso myös 


Seuraa meitä

Suklaajäätelö ilman jäätelökonetta

Rated 4.888888888888889 stars out of 5
4.9
(9)

8 annosta

20 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Ihana suklainen itse tehty jäätelö valmistuu helposti ilman jäätelökonetta.

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

200 g (1,5 dl)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

0,5 dl

kaakaojauhetta (sokeroimaton)

50 g

suklaata (rouhittuna)

Suklaajäätelö ilman jäätelökonetta

Ohjeet

  1. Rouhi suklaa. Voit myös käyttää valmiita suklaahippuja.
  2. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi isossa kulhossa. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti.
  4. Pysäytä sähkövatkain. Sekoittele varovasti kermavaahtoseoksen joukkoon kaakaojauhe ja rouhittu suklaa. Käytä esimerkiksi yhtä irrotettua sähkövatkaimen terää. 
  5. Sekoita vaahdot keskenään. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  6. Kaada jäätelömassa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan.
  7. Pakasta suklaajäätelöä yön yli.


Vinkit


  • Käytä tähän ohjeeseen karamellisoimatonta, mutta makeutettua kondensoitua maitoa. 
  • Jäätelö ilman jäätelökonetta on pehmeää, kun vaahdotat massat kuohkeiksi.
  • Sokeroimatonta kaakaojauhetta käyttämällä saat suklaisemman jäätelön, kuin kaakaojuomajauhetta käyttämällä. Jos käytät kaakaojuomajauhetta (esim. O'boy), voit kaksinkertaistaa kaakaojauheen määrän.
  • Käytä suklaajäätelön pakastamiseen noin 2 litran kokoista astiaa. 
  • Katso täältä lisävinkit itse tehdyn jäätelön valmistamiseen.




Katso myös 


Seuraa meitä

Suklaajäätelö ilman jäätelökonetta

Rated 4.888888888888889 stars out of 5
4.9
(9)

8 annosta

20 minuuttia +

pakastaminen yön yli

Ihana suklainen itse tehty jäätelö valmistuu helposti ilman jäätelökonetta.

Ainekset

2

kananmunaa (huoneenlämpöistä)

0,5 dl (70 g)

glukoosisiirappia

4 dl

kuohukermaa

200 g (1,5 dl)

kondensoitua maitoa (makeutettu)

0,5 dl

kaakaojauhetta (sokeroimaton)

50 g

suklaata (rouhittuna)

Suklaajäätelö ilman jäätelökonetta

Ohjeet

  1. Rouhi suklaa. Voit myös käyttää valmiita suklaahippuja.
  2. Vaahdota kananmunat ja glukoosisiirappi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Pese ja kuivaa sähkövatkaimen terät huolella ennen kerman vaahdotusta.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi isossa kulhossa. Lisää kondensoitu maito. Jatka vaahdottamista pieni hetki, kunnes kondensoitu maito on sekoittunut vaahtoon tasaisesti.
  4. Pysäytä sähkövatkain. Sekoittele varovasti kermavaahtoseoksen joukkoon kaakaojauhe ja rouhittu suklaa. Käytä esimerkiksi yhtä irrotettua sähkövatkaimen terää. 
  5. Sekoita vaahdot keskenään. Älä sekoita turhaan, jotta seos pysyy kuohkeana.
  6. Kaada jäätelömassa laakeaan, pakastuksen kestävään astiaan.
  7. Pakasta suklaajäätelöä yön yli.


Vinkit


  • Käytä tähän ohjeeseen karamellisoimatonta, mutta makeutettua kondensoitua maitoa. 
  • Jäätelö ilman jäätelökonetta on pehmeää, kun vaahdotat massat kuohkeiksi.
  • Sokeroimatonta kaakaojauhetta käyttämällä saat suklaisemman jäätelön, kuin kaakaojuomajauhetta käyttämällä. Jos käytät kaakaojuomajauhetta (esim. O'boy), voit kaksinkertaistaa kaakaojauheen määrän.
  • Käytä suklaajäätelön pakastamiseen noin 2 litran kokoista astiaa. 
  • Katso täältä lisävinkit itse tehdyn jäätelön valmistamiseen.




Katso myös