20 x 30 cm (20 palaa
)20 min (valmistelut) +
20 min (paistaminen)
+ jäähtyminen
Ainekset
200 g
voita (tai leivontamargariinia)
200 g
suklaata (talous- tai leivontasuklaa)
1 tl
suolaa
2 dl
fariinisokeria
- - -
4
kananmunaa
2 dl
sokeria
- - -
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaakaojauhetta (tumma sokeriton)
Ohje
Vinkit
Voit testata kypsyyttä tikulla: kun tikkuun tarttuu jonkin verran tahmaista taikinaa, mutta taikina ei tikulla kokeiltaessa enää vaikuta nestemäiseltä, voit ottaa brownien uunista.
Löydät omaan makuusi sopivan paistoajan kokeilemalla.Kuuman suklaabrownien kuuluu olla valuvaa. Se jämäköityy jäähtyessään, mutta on edelleen sisältä tahmaista. Jäähtymiseen kannattaa varata useampi tunti, jos haluat palojen pysyvän kauniina.
20 x 30 cm (20 palaa
)20 min (valmistelut) +
20 min (paistaminen)
+ jäähtyminen
Ainekset
200 g
voita (tai leivontamargariinia)
200 g
suklaata (talous- tai leivontasuklaa)
1 tl
suolaa
2 dl
fariinisokeria
- - -
4
kananmunaa
2 dl
sokeria
- - -
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaakaojauhetta (tumma sokeriton)
Ohje
Vinkit
Voit testata kypsyyttä tikulla: kun tikkuun tarttuu jonkin verran tahmaista taikinaa, mutta taikina ei tikulla kokeiltaessa enää vaikuta nestemäiseltä, voit ottaa brownien uunista.
Löydät omaan makuusi sopivan paistoajan kokeilemalla.Kuuman suklaabrownien kuuluu olla valuvaa. Se jämäköityy jäähtyessään, mutta on edelleen sisältä tahmaista. Jäähtymiseen kannattaa varata useampi tunti, jos haluat palojen pysyvän kauniina.
20 x 30 cm (20 palaa
)20 min (valmistelut) +
20 min (paistaminen)
+ jäähtyminen
Ainekset
200 g
voita (tai leivontamargariinia)
200 g
suklaata (talous- tai leivontasuklaa)
1 tl
suolaa
2 dl
fariinisokeria
- - -
4
kananmunaa
2 dl
sokeria
- - -
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaakaojauhetta (tumma sokeriton)
Ohje
Vinkit
Voit testata kypsyyttä tikulla: kun tikkuun tarttuu jonkin verran tahmaista taikinaa, mutta taikina ei tikulla kokeiltaessa enää vaikuta nestemäiseltä, voit ottaa brownien uunista.
Löydät omaan makuusi sopivan paistoajan kokeilemalla.Kuuman suklaabrownien kuuluu olla valuvaa. Se jämäköityy jäähtyessään, mutta on edelleen sisältä tahmaista. Jäähtymiseen kannattaa varata useampi tunti, jos haluat palojen pysyvän kauniina.