8 annosta
40 min (valmistelut) +
3 tuntia (uunissa)
Gluteeniton
Ainekset
8 annosta
1 kg
naudan sisäpaistia
2
sipulia
5 kynttä
valkosipulia
30 g
voita
2 rkl
oliiviöljyä
2 tl
suolaa
- - -
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
2
kanelitankoa
5
neilikkaa (kokonainen)
3
laakerinlehteä
- - -
2 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
400 g
tomaattimurskaa
1 dl
punaviiniä
0,5 dl
punaviinietikkaa
1 rkl
tomaattisosetta (pyree)
1 rkl
hunajaa
- - -
n. 15 kpl
oliiveita (esim. kalamata)
Ohje
Vinkit
8 annosta
40 min (valmistelut) +
3 tuntia (uunissa)
Gluteeniton
Ainekset
8 annosta
1 kg
naudan sisäpaistia
2
sipulia
5 kynttä
valkosipulia
30 g
voita
2 rkl
oliiviöljyä
2 tl
suolaa
- - -
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
2
kanelitankoa
5
neilikkaa (kokonainen)
3
laakerinlehteä
- - -
2 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
400 g
tomaattimurskaa
1 dl
punaviiniä
0,5 dl
punaviinietikkaa
1 rkl
tomaattisosetta (pyree)
1 rkl
hunajaa
- - -
n. 15 kpl
oliiveita (esim. kalamata)
Ohje
Vinkit
8 annosta
40 min (valmistelut) +
3 tuntia (uunissa)
Gluteeniton
Ainekset
8 annosta
1 kg
naudan sisäpaistia
2
sipulia
5 kynttä
valkosipulia
30 g
voita
2 rkl
oliiviöljyä
2 tl
suolaa
- - -
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
2
kanelitankoa
5
neilikkaa (kokonainen)
3
laakerinlehteä
- - -
2 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
400 g
tomaattimurskaa
1 dl
punaviiniä
0,5 dl
punaviinietikkaa
1 rkl
tomaattisosetta (pyree)
1 rkl
hunajaa
- - -
n. 15 kpl
oliiveita (esim. kalamata)
Ohje
Vinkit