Smetanakana

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

4 annosta

20 min

Nopea smetanakana on herkullinen ruoka, joka valmistuu vähällä vaivalla. Tämä ruoka tehdään paistinpannulla, eikä uunia tarvita.

Ainekset       4:lle 

400 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

1

valkosipulin kynsi

1

paprika

1 rkl

rypsiöljyä

1

kanaliemikuutio

1 dl

kuohukermaa

120 g (1 prk)

smetanaa

0,5 dl

vettä

2tl

hunajaa

1 rkl

tomaattisosetta (pyree)

1 (100 g)

maustekurkku

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Smetanakana on nopea ja herkullinen ruoka.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynsi, pese ja hienonna paprika.
  3. Paista broileri öljyssä paistinpannulla. 
  4. Lisää valkosipuli sekä paprika. Kuullota pehmeäksi (parin minuutin ajan - pienennä tarvittaessa lieden tehoa). 
  5. Lisää murusteltu kanaliemikuutio, kuohukerma, smetana sekä vesi. Mausta hunajalla ja tomaattisoseella. Anna kiehua hiljalleen.
  6. Pilko maustekurkku. Lisää maustekurkku sekä mustapippuri smetanakanan joukkoon.
  7. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Sekoita välillä. Lisää vettä, jos ruoka kuivuu liikaa. 



Vinkki 


  • Smetanakana maistuu niin riisin, perunan, pastan kuin keitetyn ohrankin kanssa.


Smetanakana

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

4 annosta

20 min

Nopea smetanakana on herkullinen ruoka, joka valmistuu vähällä vaivalla. Tämä ruoka tehdään paistinpannulla, eikä uunia tarvita.

Ainekset       4:lle 

400 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

1

valkosipulin kynsi

1

paprika

1 rkl

rypsiöljyä

1

kanaliemikuutio

1 dl

kuohukermaa

120 g (1 prk)

smetanaa

0,5 dl

vettä

2tl

hunajaa

1 rkl

tomaattisosetta (pyree)

1 (100 g)

maustekurkku

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Smetanakana on nopea ja herkullinen ruoka.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynsi, pese ja hienonna paprika.
  3. Paista broileri öljyssä paistinpannulla. 
  4. Lisää valkosipuli sekä paprika. Kuullota pehmeäksi (parin minuutin ajan - pienennä tarvittaessa lieden tehoa). 
  5. Lisää murusteltu kanaliemikuutio, kuohukerma, smetana sekä vesi. Mausta hunajalla ja tomaattisoseella. Anna kiehua hiljalleen.
  6. Pilko maustekurkku. Lisää maustekurkku sekä mustapippuri smetanakanan joukkoon.
  7. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Sekoita välillä. Lisää vettä, jos ruoka kuivuu liikaa. 



Vinkki 


  • Smetanakana maistuu niin riisin, perunan, pastan kuin keitetyn ohrankin kanssa.


Smetanakana

Rated 5 stars out of 5
5.0
(1)

4 annosta

20 min

Nopea smetanakana on herkullinen ruoka, joka valmistuu vähällä vaivalla. Tämä ruoka tehdään paistinpannulla, eikä uunia tarvita.

Ainekset       4:lle 

400 g

broilerin fileesuikaleita (maustamaton)

1

valkosipulin kynsi

1

paprika

1 rkl

rypsiöljyä

1

kanaliemikuutio

1 dl

kuohukermaa

120 g (1 prk)

smetanaa

0,5 dl

vettä

2tl

hunajaa

1 rkl

tomaattisosetta (pyree)

1 (100 g)

maustekurkku

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Smetanakana on nopea ja herkullinen ruoka.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynsi, pese ja hienonna paprika.
  3. Paista broileri öljyssä paistinpannulla. 
  4. Lisää valkosipuli sekä paprika. Kuullota pehmeäksi (parin minuutin ajan - pienennä tarvittaessa lieden tehoa). 
  5. Lisää murusteltu kanaliemikuutio, kuohukerma, smetana sekä vesi. Mausta hunajalla ja tomaattisoseella. Anna kiehua hiljalleen.
  6. Pilko maustekurkku. Lisää maustekurkku sekä mustapippuri smetanakanan joukkoon.
  7. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 5 minuuttia. Sekoita välillä. Lisää vettä, jos ruoka kuivuu liikaa. 



Vinkki 


  • Smetanakana maistuu niin riisin, perunan, pastan kuin keitetyn ohrankin kanssa.