Seuraa meitä

Sitruunavaahto

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 pientä annosta

10 min

Helppo sitruunavaahto valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta ja ilman liivatetta! Tee jälkiruoka vaikka pieniin kahvikuppeihin, jolloin saat 6 pientä annosta.

Ainekset

6 annosta

100 g

lemon curdia (eli sitruunatahnaa)

2 rkl

sokeria

2 dl (1 prk)

maitorahkaa

1rkl

sitruunamehua 

2 dl (1 prk)

vispi- tai kuohukermaa

Koristeluun


3 kpl suklaatäytekeksiä (esim. Oreo)

Ohje

  1. Sekoita lemoncurd ja sokeri kulhossa. 
  2. Lisää rahka ja sitruunamehu. Sekoita.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi (toisessa kulhossa).
  4. Lisää noin puolet kermavaahdosta sitruunaseoksen joukkoon. Lisää loppu kermavaahto kevyesti käännellen, jotta kuohkeus säilyy. 
  5. Lusikoi sitruunavaahto tarjolle pieniin astioihin, esimerkiksi kahvikuppeihin. Rouhi veitsellä 2 - 3 suklaatäytekeksiä ja ripottele murska annosten pinnalle.   



Vinkit


  • Voit käyttää koristeluun myös pestyä sitruunan kuorta, kuten kuvassa. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta koristeeksi kuoren keltaista osaa.  
  • Voit tehdä sitruunavaahdon valmiiksi hyvissä ajoin. Ripottele kuitenkin keksimurska annosten päälle vasta juuri ennen tarjoilua, jotta se pysyy rapeana. 


Katso myös

Seuraa meitä

Sitruunavaahto

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 pientä annosta

10 min

Helppo sitruunavaahto valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta ja ilman liivatetta! Tee jälkiruoka vaikka pieniin kahvikuppeihin, jolloin saat 6 pientä annosta.

Ainekset

6 annosta

100 g

lemon curdia (eli sitruunatahnaa)

2 rkl

sokeria

2 dl (1 prk)

maitorahkaa

1rkl

sitruunamehua 

2 dl (1 prk)

vispi- tai kuohukermaa

Koristeluun


3 kpl suklaatäytekeksiä (esim. Oreo)

Ohje

  1. Sekoita lemoncurd ja sokeri kulhossa. 
  2. Lisää rahka ja sitruunamehu. Sekoita.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi (toisessa kulhossa).
  4. Lisää noin puolet kermavaahdosta sitruunaseoksen joukkoon. Lisää loppu kermavaahto kevyesti käännellen, jotta kuohkeus säilyy. 
  5. Lusikoi sitruunavaahto tarjolle pieniin astioihin, esimerkiksi kahvikuppeihin. Rouhi veitsellä 2 - 3 suklaatäytekeksiä ja ripottele murska annosten pinnalle.   



Vinkit


  • Voit käyttää koristeluun myös pestyä sitruunan kuorta, kuten kuvassa. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta koristeeksi kuoren keltaista osaa.  
  • Voit tehdä sitruunavaahdon valmiiksi hyvissä ajoin. Ripottele kuitenkin keksimurska annosten päälle vasta juuri ennen tarjoilua, jotta se pysyy rapeana. 


Katso myös

Seuraa meitä

Sitruunavaahto

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

6 pientä annosta

10 min

Helppo sitruunavaahto valmistuu vain muutamasta raaka-aineesta ja ilman liivatetta! Tee jälkiruoka vaikka pieniin kahvikuppeihin, jolloin saat 6 pientä annosta.

Ainekset

6 annosta

100 g

lemon curdia (eli sitruunatahnaa)

2 rkl

sokeria

2 dl (1 prk)

maitorahkaa

1rkl

sitruunamehua 

2 dl (1 prk)

vispi- tai kuohukermaa

Koristeluun


3 kpl suklaatäytekeksiä (esim. Oreo)

Ohje

  1. Sekoita lemoncurd ja sokeri kulhossa. 
  2. Lisää rahka ja sitruunamehu. Sekoita.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi (toisessa kulhossa).
  4. Lisää noin puolet kermavaahdosta sitruunaseoksen joukkoon. Lisää loppu kermavaahto kevyesti käännellen, jotta kuohkeus säilyy. 
  5. Lusikoi sitruunavaahto tarjolle pieniin astioihin, esimerkiksi kahvikuppeihin. Rouhi veitsellä 2 - 3 suklaatäytekeksiä ja ripottele murska annosten pinnalle.   



Vinkit


  • Voit käyttää koristeluun myös pestyä sitruunan kuorta, kuten kuvassa. Pese sitruuna huolellisesti ja raasta koristeeksi kuoren keltaista osaa.  
  • Voit tehdä sitruunavaahdon valmiiksi hyvissä ajoin. Ripottele kuitenkin keksimurska annosten päälle vasta juuri ennen tarjoilua, jotta se pysyy rapeana. 


Katso myös