1. Puhdista ja paloittele sienet.
2. Laita paloitellut sienet paistinpannulle (teflonpannu on tähän hyvä).
3. Kuumenna sieniä paistinpannulla välillä sekoitellen, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut (ks. alempi kuva).
4. Pakkaa jäähtyneet sienet kerralla käytettäviksi annoksiksi.
5. Viilennä jääkaapissa ja pakasta.
• Paista kerrallaan noin litra sieniä, neste haihtuu paremmin, kun pannu ei ole kovin täynnä.
• Sienten paistamiseen ei kannata käyttää rasvaa. Näin sienet säilyvät paremmin.
• Voit hyvin käyttää pakastettuja sieniä seuraavaan satoon saakka.
• Kun pakkaat sienet pieniin, uudelleen suljettaviin muovipusseihin, ne mahtuvat pieneenkin tilaan.
• Jos pakkaat sienet pakastusrasioihin, voit halutessasi pakastaa sienet myös liemineen ennen kuin sienistä irronnut neste on kokonaan haihtunut.
1. Puhdista ja paloittele sienet.
2. Laita paloitellut sienet paistinpannulle (teflonpannu on tähän hyvä).
3. Kuumenna sieniä paistinpannulla välillä sekoitellen, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut (ks. alempi kuva).
4. Pakkaa jäähtyneet sienet kerralla käytettäviksi annoksiksi.
5. Viilennä jääkaapissa ja pakasta.
• Paista kerrallaan noin litra sieniä, neste haihtuu paremmin, kun pannu ei ole kovin täynnä.
• Sienten paistamiseen ei kannata käyttää rasvaa. Näin sienet säilyvät paremmin.
• Voit hyvin käyttää pakastettuja sieniä seuraavaan satoon saakka.
• Kun pakkaat sienet pieniin, uudelleen suljettaviin muovipusseihin, ne mahtuvat pieneenkin tilaan.
• Jos pakkaat sienet pakastusrasioihin, voit halutessasi pakastaa sienet myös liemineen ennen kuin sienistä irronnut neste on kokonaan haihtunut.
1. Puhdista ja paloittele sienet.
2. Laita paloitellut sienet paistinpannulle (teflonpannu on tähän hyvä).
3. Kuumenna sieniä paistinpannulla välillä sekoitellen, kunnes sienistä irronnut neste on haihtunut (ks. alempi kuva).
4. Pakkaa jäähtyneet sienet kerralla käytettäviksi annoksiksi.
5. Viilennä jääkaapissa ja pakasta.
• Paista kerrallaan noin litra sieniä, neste haihtuu paremmin, kun pannu ei ole kovin täynnä.
• Sienten paistamiseen ei kannata käyttää rasvaa. Näin sienet säilyvät paremmin.
• Voit hyvin käyttää pakastettuja sieniä seuraavaan satoon saakka.
• Kun pakkaat sienet pieniin, uudelleen suljettaviin muovipusseihin, ne mahtuvat pieneenkin tilaan.
• Jos pakkaat sienet pakastusrasioihin, voit halutessasi pakastaa sienet myös liemineen ennen kuin sienistä irronnut neste on kokonaan haihtunut.