24 kpl
n. 2 tuntia
Ainekset
24 kpl
1 litra (300 g)
suppilovahveroita (tuore) tai 2 dl kypsennettyjä
3 dl
vettä
2 dl (1 prk)
kermaviiliä
50 g
hiivaa (tuorehiiva)
2 dl
kaurahiutaleita
1,5 tl
suolaa
3 dl (100 g)
juustoraastetta
n. 11 dl
vehnäjauhoja
0,5 dl
rypsiöljyä
Ohje
Muotoilu ja paistaminen
Vinkit
Katso myös
24 kpl
n. 2 tuntia
Ainekset
24 kpl
1 litra (300 g)
suppilovahveroita (tuore) tai 2 dl kypsennettyjä
3 dl
vettä
2 dl (1 prk)
kermaviiliä
50 g
hiivaa (tuorehiiva)
2 dl
kaurahiutaleita
1,5 tl
suolaa
3 dl (100 g)
juustoraastetta
n. 11 dl
vehnäjauhoja
0,5 dl
rypsiöljyä
Ohje
Muotoilu ja paistaminen
Vinkit
Katso myös
24 kpl
n. 2 tuntia
Ainekset
24 kpl
1 litra (300 g)
suppilovahveroita (tuore) tai 2 dl kypsennettyjä
3 dl
vettä
2 dl (1 prk)
kermaviiliä
50 g
hiivaa (tuorehiiva)
2 dl
kaurahiutaleita
1,5 tl
suolaa
3 dl (100 g)
juustoraastetta
n. 11 dl
vehnäjauhoja
0,5 dl
rypsiöljyä
Ohje
Muotoilu ja paistaminen
Vinkit
Katso myös