3 annosta
15 minuuttia
Ainekset
3 annosta
1 litra
suppilovahveroita, tuore (tai 2 dl kypsiä sieniä)
3 kynttä
valkosipulia
2 rkl
voita
0,5
kanaliemikuutio (tai kasvisliemikuutio)
2 dl
kuohukermaa (tai ruokakermaa)
1 tl
sokeria
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 rkl
valkoviinietikkaa
50 g (2 dl)
juustoraastetta (esim. grana padano)
Pasta
300 g
pastaa (esim. tagliatelle)
2 litraa
vettä
2 tl
suolaa
Pinnalle
Tuoretta persiljaa, basilikaa tai timjamia
Ohje
Vinkki
3 annosta
15 minuuttia
Ainekset
3 annosta
1 litra
suppilovahveroita, tuore (tai 2 dl kypsiä sieniä)
3 kynttä
valkosipulia
2 rkl
voita
0,5
kanaliemikuutio (tai kasvisliemikuutio)
2 dl
kuohukermaa (tai ruokakermaa)
1 tl
sokeria
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 rkl
valkoviinietikkaa
50 g (2 dl)
juustoraastetta (esim. grana padano)
Pasta
300 g
pastaa (esim. tagliatelle)
2 litraa
vettä
2 tl
suolaa
Pinnalle
Tuoretta persiljaa, basilikaa tai timjamia
Ohje
Vinkki
3 annosta
15 minuuttia
Ainekset
3 annosta
1 litra
suppilovahveroita, tuore (tai 2 dl kypsiä sieniä)
3 kynttä
valkosipulia
2 rkl
voita
0,5
kanaliemikuutio (tai kasvisliemikuutio)
2 dl
kuohukermaa (tai ruokakermaa)
1 tl
sokeria
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 rkl
valkoviinietikkaa
50 g (2 dl)
juustoraastetta (esim. grana padano)
Pasta
300 g
pastaa (esim. tagliatelle)
2 litraa
vettä
2 tl
suolaa
Pinnalle
Tuoretta persiljaa, basilikaa tai timjamia
Ohje
Vinkki