3 - 6 annosta
20 min valmistus +
15 min kypsyminen
Kasvisruoka
Ainekset
6 annosta (alkuruoaksi)
400 g
juuriselleriä (mukulaselleri)
200 g
palsternakkaa (2 kpl)
2 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
1
kasvisliemikuutio
8 dl
vettä
1 tl
sokeria
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
2 dl
kuohukermaa
1,5 rkl
sitruunamehua
Tarjoiluun
1 dl (40 g) parmesan / grana padano-juustoraastetta
tuoretta persiljaa
Ohje
Vinkit
Katso myös
3 - 6 annosta
20 min valmistus +
15 min kypsyminen
Kasvisruoka
Ainekset
6 annosta (alkuruoaksi)
400 g
juuriselleriä (mukulaselleri)
200 g
palsternakkaa (2 kpl)
2 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
1
kasvisliemikuutio
8 dl
vettä
1 tl
sokeria
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
2 dl
kuohukermaa
1,5 rkl
sitruunamehua
Tarjoiluun
1 dl (40 g) parmesan / grana padano-juustoraastetta
tuoretta persiljaa
Ohje
Vinkit
Katso myös
3 - 6 annosta
20 min valmistus +
15 min kypsyminen
Kasvisruoka
Ainekset
6 annosta (alkuruoaksi)
400 g
juuriselleriä (mukulaselleri)
200 g
palsternakkaa (2 kpl)
2 kynttä
valkosipulia
2 rkl
rypsiöljyä
1
kasvisliemikuutio
8 dl
vettä
1 tl
sokeria
0,25 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,25 tl
suolaa
2 dl
kuohukermaa
1,5 rkl
sitruunamehua
Tarjoiluun
1 dl (40 g) parmesan / grana padano-juustoraastetta
tuoretta persiljaa
Ohje
Vinkit
Katso myös