4 - 8 annosta
alle 30 min
Ainekset
4 - 8 annosta
1 pieni
sipuli
2 rkl (30 g)
voita
1 dl
vehnäjauhoja
13 dl
vettä
200 g
sulatejuustoa, perinteinen (tai savuporon makuinen)
⅓
kanaliemikuutio
150 g
kylmäsavustettua pororouhetta
2 tl
piparjuuritahnaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Ohje
Vinkit
4 - 8 annosta
alle 30 min
Ainekset
4 - 8 annosta
1 pieni
sipuli
2 rkl (30 g)
voita
1 dl
vehnäjauhoja
13 dl
vettä
200 g
sulatejuustoa, perinteinen (tai savuporon makuinen)
⅓
kanaliemikuutio
150 g
kylmäsavustettua pororouhetta
2 tl
piparjuuritahnaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Ohje
Vinkit
4 - 8 annosta
alle 30 min
Ainekset
4 - 8 annosta
1 pieni
sipuli
2 rkl (30 g)
voita
1 dl
vehnäjauhoja
13 dl
vettä
200 g
sulatejuustoa, perinteinen (tai savuporon makuinen)
⅓
kanaliemikuutio
150 g
kylmäsavustettua pororouhetta
2 tl
piparjuuritahnaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
Ohje
Vinkit