2 leipää
20 min (valmistus) +
yli 3 h (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
2 dl
vettä
2 dl
kaljamaltaita
5 dl
piimää
1 pkt (50 g)
hiivaa (tuorehiiva)
2 dl (280 g)
siirappia (tumma)
2 tl
suolaa
2 dl
ruisleseitä
3 dl
ruisjauhoja
7 dl
vehnäjauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös
2 leipää
20 min (valmistus) +
yli 3 h (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
2 dl
vettä
2 dl
kaljamaltaita
5 dl
piimää
1 pkt (50 g)
hiivaa (tuorehiiva)
2 dl (280 g)
siirappia (tumma)
2 tl
suolaa
2 dl
ruisleseitä
3 dl
ruisjauhoja
7 dl
vehnäjauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös
2 leipää
20 min (valmistus) +
yli 3 h (kohotus ja paistaminen)
Ainekset
2 dl
vettä
2 dl
kaljamaltaita
5 dl
piimää
1 pkt (50 g)
hiivaa (tuorehiiva)
2 dl (280 g)
siirappia (tumma)
2 tl
suolaa
2 dl
ruisleseitä
3 dl
ruisjauhoja
7 dl
vehnäjauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös