Seuraa meitä

Riisimurokarkit valkosuklaasta

Rated 5 stars out of 5
5.0
(2)

n. 12 kpl

10 min +

jäähtyminen

Riisimurokarkit syntyvät valkosuklaasta ilman kookosrasvaa. Katso myös perinteisen riisisuklaan ohje!

Ainekset

n. 12 kpl

100 g

valkosuklaata

2 dl

riisimuroja

2 dl

pieniä vaahtokarkkeja

pakkaskuivattua mansikkaa (rouhe)

Nämä riisimurokarkit tehdään valkosuklaasta.

Ohjeet

  1. Laita valmiiksi noin 18 x 13 cm astia, esim. pieni vuoka, johon voit levittää massan. Vuoraa se leivinpaperilla.
  2. Paloittele valkosuklaa mikron kestävään kulhoon. Sulata suklaa mikrossa varovasti lähes sulaksi. Sekoittele suklaata lusikalla niin, että viimeisetkin palat sulavat.
  3. Lisää riisimurot ja pienet vaahtokarkit. Sekoittele ainekset sekaisin. 
  4. Levitä massa leivinpaperin päälle noin 2 cm paksuksi levyksi. 
  5. Ripottele heti pinnalle esimerkiksi pakkaskuivattua mansikkaa rouheena. 
  6. Anna kovettua jääkaapissa. 
  7. Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi isolla, terävällä leikkuuveitsellä. Leikkaaminen onnistuu parhaiten ilman ylimääräisiä lohkeamia, kun pidät veistä kutakuinkin vaakatasossa. 



Vinkit



  • Ison, leikattavan levyn sijaan voit tehdä riisimurokarkit muffini- tai makeisvuokiin tai nokareiksi leivinpaperin päälle. 
  • Pakkaskuivatut marjat löytyvät yleensä leivontakoristeiden hyllyltä (hyvin varustelluista ruokakaupoista).
  • Kun valitset tarpeeksi suuren astian heti aluksi, ei sulaa suklaata tarvitse siirtää, vaan voit lisätä muut ainekset suoraan suklaan joukkoon. 
  • Säilytä riisimurokarkit jääkaapissa.




Katso myös


Seuraa meitä

Riisimurokarkit valkosuklaasta

Rated 5 stars out of 5
5.0
(2)

n. 12 kpl

10 min +

jäähtyminen

Riisimurokarkit syntyvät valkosuklaasta ilman kookosrasvaa. Katso myös perinteisen riisisuklaan ohje!

Ainekset

n. 12 kpl

100 g

valkosuklaata

2 dl

riisimuroja

2 dl

pieniä vaahtokarkkeja

pakkaskuivattua mansikkaa (rouhe)

Nämä riisimurokarkit tehdään valkosuklaasta.

Ohjeet

  1. Laita valmiiksi noin 18 x 13 cm astia, esim. pieni vuoka, johon voit levittää massan. Vuoraa se leivinpaperilla.
  2. Paloittele valkosuklaa mikron kestävään kulhoon. Sulata suklaa mikrossa varovasti lähes sulaksi. Sekoittele suklaata lusikalla niin, että viimeisetkin palat sulavat.
  3. Lisää riisimurot ja pienet vaahtokarkit. Sekoittele ainekset sekaisin. 
  4. Levitä massa leivinpaperin päälle noin 2 cm paksuksi levyksi. 
  5. Ripottele heti pinnalle esimerkiksi pakkaskuivattua mansikkaa rouheena. 
  6. Anna kovettua jääkaapissa. 
  7. Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi isolla, terävällä leikkuuveitsellä. Leikkaaminen onnistuu parhaiten ilman ylimääräisiä lohkeamia, kun pidät veistä kutakuinkin vaakatasossa. 



Vinkit



  • Ison, leikattavan levyn sijaan voit tehdä riisimurokarkit muffini- tai makeisvuokiin tai nokareiksi leivinpaperin päälle. 
  • Pakkaskuivatut marjat löytyvät yleensä leivontakoristeiden hyllyltä (hyvin varustelluista ruokakaupoista).
  • Kun valitset tarpeeksi suuren astian heti aluksi, ei sulaa suklaata tarvitse siirtää, vaan voit lisätä muut ainekset suoraan suklaan joukkoon. 
  • Säilytä riisimurokarkit jääkaapissa.




Katso myös


Seuraa meitä

Riisimurokarkit valkosuklaasta

Rated 5 stars out of 5
5.0
(2)

n. 12 kpl

10 min +

jäähtyminen

Riisimurokarkit syntyvät valkosuklaasta ilman kookosrasvaa. Katso myös perinteisen riisisuklaan ohje!

Ainekset

n. 12 kpl

100 g

valkosuklaata

2 dl

riisimuroja

2 dl

pieniä vaahtokarkkeja

pakkaskuivattua mansikkaa (rouhe)

Nämä riisimurokarkit tehdään valkosuklaasta.

Ohjeet

  1. Laita valmiiksi noin 18 x 13 cm astia, esim. pieni vuoka, johon voit levittää massan. Vuoraa se leivinpaperilla.
  2. Paloittele valkosuklaa mikron kestävään kulhoon. Sulata suklaa mikrossa varovasti lähes sulaksi. Sekoittele suklaata lusikalla niin, että viimeisetkin palat sulavat.
  3. Lisää riisimurot ja pienet vaahtokarkit. Sekoittele ainekset sekaisin. 
  4. Levitä massa leivinpaperin päälle noin 2 cm paksuksi levyksi. 
  5. Ripottele heti pinnalle esimerkiksi pakkaskuivattua mansikkaa rouheena. 
  6. Anna kovettua jääkaapissa. 
  7. Leikkaa jähmettynyt levy paloiksi isolla, terävällä leikkuuveitsellä. Leikkaaminen onnistuu parhaiten ilman ylimääräisiä lohkeamia, kun pidät veistä kutakuinkin vaakatasossa. 



Vinkit



  • Ison, leikattavan levyn sijaan voit tehdä riisimurokarkit muffini- tai makeisvuokiin tai nokareiksi leivinpaperin päälle. 
  • Pakkaskuivatut marjat löytyvät yleensä leivontakoristeiden hyllyltä (hyvin varustelluista ruokakaupoista).
  • Kun valitset tarpeeksi suuren astian heti aluksi, ei sulaa suklaata tarvitse siirtää, vaan voit lisätä muut ainekset suoraan suklaan joukkoon. 
  • Säilytä riisimurokarkit jääkaapissa.




Katso myös