ø 26 -
28 cm piirakka(8 palaa)
alle tunti
Taikina
100 g
leivontamargariinia tai voita (pehmeä)
1 dl
sokeria
1
kananmuna
- - -
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
1 tl
kardemummaa (rouhittu)
0,5 tl
leivinjauhetta
+ voita tai margariinia vuoan voiteluun
Täyte
5 dl (250 g)
raparperia
paloina0,5 dl
sokeria (raparperin joukkoon)
- - -
0,5 dl
sokeria
1 prk (2 dl)
kermaviiliä
2
kananmunaa
Ohje
Taikina
Täyte ja paistaminen
Vinkki
ø 26 -
28 cm piirakka(8 palaa)
alle tunti
Taikina
100 g
leivontamargariinia tai voita (pehmeä)
1 dl
sokeria
1
kananmuna
- - -
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
1 tl
kardemummaa (rouhittu)
0,5 tl
leivinjauhetta
+ voita tai margariinia vuoan voiteluun
Täyte
5 dl (250 g)
raparperia
paloina0,5 dl
sokeria (raparperin joukkoon)
- - -
0,5 dl
sokeria
1 prk (2 dl)
kermaviiliä
2
kananmunaa
Ohje
Taikina
Täyte ja paistaminen
Vinkki
ø 26 -
28 cm piirakka(8 palaa)
alle tunti
Taikina
100 g
leivontamargariinia tai voita (pehmeä)
1 dl
sokeria
1
kananmuna
- - -
2 dl
vehnäjauhoja
1 dl
kaurahiutaleita
1 tl
kardemummaa (rouhittu)
0,5 tl
leivinjauhetta
+ voita tai margariinia vuoan voiteluun
Täyte
5 dl (250 g)
raparperia
paloina0,5 dl
sokeria (raparperin joukkoon)
- - -
0,5 dl
sokeria
1 prk (2 dl)
kermaviiliä
2
kananmunaa
Ohje
Taikina
Täyte ja paistaminen
Vinkki