1 pyöreä piiras (ø n. 28 cm)
20 min (valmistus) +
30 min (paistaminen)
Ainekset
150 g
leivontamargariinia (maidoton)
1,5 dl
sokeria
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
1 tl
inkivääriä
1
kananmuna
Pinnalle
5 dl (250 g)
raparperia paloina
(n. 6 vartta)
0,5 dl
sokeria
Vuoan voiteluun:
Margariinia ja korppujauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös
1 pyöreä piiras (ø n. 28 cm)
20 min (valmistus) +
30 min (paistaminen)
Ainekset
150 g
leivontamargariinia (maidoton)
1,5 dl
sokeria
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
1 tl
inkivääriä
1
kananmuna
Pinnalle
5 dl (250 g)
raparperia paloina
(n. 6 vartta)
0,5 dl
sokeria
Vuoan voiteluun:
Margariinia ja korppujauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös
1 pyöreä piiras (ø n. 28 cm)
20 min (valmistus) +
30 min (paistaminen)
Ainekset
150 g
leivontamargariinia (maidoton)
1,5 dl
sokeria
3 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
kanelia
1 tl
inkivääriä
1
kananmuna
Pinnalle
5 dl (250 g)
raparperia paloina
(n. 6 vartta)
0,5 dl
sokeria
Vuoan voiteluun:
Margariinia ja korppujauhoja
Ohje
Vinkit
Katso myös