Ohuimmat varret voit paloitella kuorineen.
1. Irrota raparperin varret maasta esimerkiksi juuresveitsellä leikkaamalla. Varo vahingoittamasta kasvamassa olevia varsia. Poista lehdet ja heitä ne pois.
2. Huuhtele raparperin varret vedellä.
3. Kuori paksuimmat varret halutessasi. Erityisesti alkukesän varsia tarvitsee harvoin kuoria.
4. Paloittele varret ja laita ne pakastusrasiaan tai -pussiin. Pussi sopii hyvin raparperin pakastamiseen, sillä siitä on helppo puristaa pois ylimääräinen ilma.
Merkitse pussin sisältö vedenkestävällä tussilla.
6. Pakasta ja käytä tuoreen raparperin tapaan ennen seuraavaa satokautta.
Katso myös
Ohuimmat varret voit paloitella kuorineen.
1. Irrota raparperin varret maasta esimerkiksi juuresveitsellä leikkaamalla. Varo vahingoittamasta kasvamassa olevia varsia. Poista lehdet ja heitä ne pois.
2. Huuhtele raparperin varret vedellä.
3. Kuori paksuimmat varret halutessasi. Erityisesti alkukesän varsia tarvitsee harvoin kuoria.
4. Paloittele varret ja laita ne pakastusrasiaan tai -pussiin. Pussi sopii hyvin raparperin pakastamiseen, sillä siitä on helppo puristaa pois ylimääräinen ilma.
Merkitse pussin sisältö vedenkestävällä tussilla.
6. Pakasta ja käytä tuoreen raparperin tapaan ennen seuraavaa satokautta.
Katso myös
Ohuimmat varret voit paloitella kuorineen.
1. Irrota raparperin varret maasta esimerkiksi juuresveitsellä leikkaamalla. Varo vahingoittamasta kasvamassa olevia varsia. Poista lehdet ja heitä ne pois.
2. Huuhtele raparperin varret vedellä.
3. Kuori paksuimmat varret halutessasi. Erityisesti alkukesän varsia tarvitsee harvoin kuoria.
4. Paloittele varret ja laita ne pakastusrasiaan tai -pussiin. Pussi sopii hyvin raparperin pakastamiseen, sillä siitä on helppo puristaa pois ylimääräinen ilma.
Merkitse pussin sisältö vedenkestävällä tussilla.
6. Pakasta ja käytä tuoreen raparperin tapaan ennen seuraavaa satokautta.
Katso myös