8:lle (ø 20 cm)
20 min (valmistus) +
45 min (paistaminen)
Ainekset
8 dl (350 g)
raparperia paloina
50 g
leivontamargariinia tai voita
1 dl
fariinisokeria
Taikina
150 g
leivontamargariinia (huoneenlämpöistä)
2 dl
sokeria
3
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
2,5 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
Tarjoiluun:
Vaniljavaahtoa, -kastiketta tai -jäätelöä
Ohjeet
Vinkit
Katso myös
8:lle (ø 20 cm)
20 min (valmistus) +
45 min (paistaminen)
Ainekset
8 dl (350 g)
raparperia paloina
50 g
leivontamargariinia tai voita
1 dl
fariinisokeria
Taikina
150 g
leivontamargariinia (huoneenlämpöistä)
2 dl
sokeria
3
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
2,5 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
Tarjoiluun:
Vaniljavaahtoa, -kastiketta tai -jäätelöä
Ohjeet
Vinkit
Katso myös
8:lle (ø 20 cm)
20 min (valmistus) +
45 min (paistaminen)
Ainekset
8 dl (350 g)
raparperia paloina
50 g
leivontamargariinia tai voita
1 dl
fariinisokeria
Taikina
150 g
leivontamargariinia (huoneenlämpöistä)
2 dl
sokeria
3
kananmunaa (huoneenlämpöistä)
2,5 dl
vehnäjauhoja
1 rkl
vaniljasokeria
1 tl
leivinjauhetta
Tarjoiluun:
Vaniljavaahtoa, -kastiketta tai -jäätelöä
Ohjeet
Vinkit
Katso myös