Seuraa meitä

Rakuunakana

Rated 5 stars out of 5
5.0
(2)

4 annosta

15 min (valmistelut) +

10 min (hautuminen)

Nopea rakuunakana saa makua rakuunasta sekä sitruunan ja pippurin makuisesta ruokakermasta.

Ainekset       4:lle 

400 g

broilerin fileesuikaleita (miedosti suolattu)

3 kynttä

valkosipulia

2 rkl

rypsiöljyä

1 rkl

vehnäjauhoja

1 dl

vettä

2,5 dl (250 ml)

maustettua ruokakermaa (sitruuna ja pippuri)

2 tl

hunajaa

1 tl

rakuunaa (kuivattu)

Rakuunakana maistuu kasvisten ja perunoiden kanssa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin 1 tunti ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet.
  3. Paista broileri kypsäksi: Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy. Laita pannulle ensin puolet broilerin suikaleista. Kun suurin osa raa’asta pinnasta on hävinnyt, lisää broileria. Lisää pannulle myös valkosipuli.
  4. Ripottele vehnäjauho broilerin pinnalle. Sekoita.
  5. Lisää vesi ja sekoita. 
  6. Lisää ruokakerma, hunaja ja rakuuna.
  7. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Käytä kantta jos mahdollista. Sekoita välillä.



  Vinkki 


  • Jos teet rakuunakanan maustamattomasta broilerista, lisää n. 0,75 tl suolaa (lisää suola broilerin joukkoon ennen vehnäjauhojen ripottelua).
  • Voit korvata kuivatun rakuunan tuoreella (noin 1 rkl silputtua rakuunaa).
  • Tarjoa rakuunakana esimerkiksi perunoiden ja kasvisten kanssa.




Katso myös


Seuraa meitä

Rakuunakana

Rated 5 stars out of 5
5.0
(2)

4 annosta

15 min (valmistelut) +

10 min (hautuminen)

Nopea rakuunakana saa makua rakuunasta sekä sitruunan ja pippurin makuisesta ruokakermasta.

Ainekset       4:lle 

400 g

broilerin fileesuikaleita (miedosti suolattu)

3 kynttä

valkosipulia

2 rkl

rypsiöljyä

1 rkl

vehnäjauhoja

1 dl

vettä

2,5 dl (250 ml)

maustettua ruokakermaa (sitruuna ja pippuri)

2 tl

hunajaa

1 tl

rakuunaa (kuivattu)

Rakuunakana maistuu kasvisten ja perunoiden kanssa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin 1 tunti ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet.
  3. Paista broileri kypsäksi: Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy. Laita pannulle ensin puolet broilerin suikaleista. Kun suurin osa raa’asta pinnasta on hävinnyt, lisää broileria. Lisää pannulle myös valkosipuli.
  4. Ripottele vehnäjauho broilerin pinnalle. Sekoita.
  5. Lisää vesi ja sekoita. 
  6. Lisää ruokakerma, hunaja ja rakuuna.
  7. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Käytä kantta jos mahdollista. Sekoita välillä.



  Vinkki 


  • Jos teet rakuunakanan maustamattomasta broilerista, lisää n. 0,75 tl suolaa (lisää suola broilerin joukkoon ennen vehnäjauhojen ripottelua).
  • Voit korvata kuivatun rakuunan tuoreella (noin 1 rkl silputtua rakuunaa).
  • Tarjoa rakuunakana esimerkiksi perunoiden ja kasvisten kanssa.




Katso myös


Seuraa meitä

Rakuunakana

Rated 5 stars out of 5
5.0
(2)

4 annosta

15 min (valmistelut) +

10 min (hautuminen)

Nopea rakuunakana saa makua rakuunasta sekä sitruunan ja pippurin makuisesta ruokakermasta.

Ainekset       4:lle 

400 g

broilerin fileesuikaleita (miedosti suolattu)

3 kynttä

valkosipulia

2 rkl

rypsiöljyä

1 rkl

vehnäjauhoja

1 dl

vettä

2,5 dl (250 ml)

maustettua ruokakermaa (sitruuna ja pippuri)

2 tl

hunajaa

1 tl

rakuunaa (kuivattu)

Rakuunakana maistuu kasvisten ja perunoiden kanssa.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin 1 tunti ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet.
  3. Paista broileri kypsäksi: Kuumenna paistinpannu. Lisää öljy. Laita pannulle ensin puolet broilerin suikaleista. Kun suurin osa raa’asta pinnasta on hävinnyt, lisää broileria. Lisää pannulle myös valkosipuli.
  4. Ripottele vehnäjauho broilerin pinnalle. Sekoita.
  5. Lisää vesi ja sekoita. 
  6. Lisää ruokakerma, hunaja ja rakuuna.
  7. Anna kiehua miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Käytä kantta jos mahdollista. Sekoita välillä.



  Vinkki 


  • Jos teet rakuunakanan maustamattomasta broilerista, lisää n. 0,75 tl suolaa (lisää suola broilerin joukkoon ennen vehnäjauhojen ripottelua).
  • Voit korvata kuivatun rakuunan tuoreella (noin 1 rkl silputtua rakuunaa).
  • Tarjoa rakuunakana esimerkiksi perunoiden ja kasvisten kanssa.




Katso myös