Rahkapannari (pellillinen)

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

pellillinen (35 x 40 cm)

5 min (valmistelut) + 

30 min (tekeytyminen) + 

25 min (paistaminen) 

Rahka sopii mainiosti pannariin, jonka kanssa maistuvat esimerkiksi raikkaat marjat. Tällä reseptillä rahkapannaria tulee pellillinen (35 x 40 cm), josta riittää noin 12 palaa.

Ainekset

(35 x 40 cm pannari)

5 dl

maitoa

3dl

vehnäjauhoja 

- - -

7

kananmunaa (tai 6 isoa)

1,5dl

sokeria

2 tl

vanilliinisokeria

1 tl

suolaa

500 g

maitorahkaa

50 g

voita

Rahkapannari sisältää reilusti proteiinia.

Ohje

  1. Mittaa maito ja vehnäjauhot kulhoon. Sekoita tasaiseksi vispilällä.
  2. Lisää kananmunat, sokeri, vanilliinisokeri, suola ja rahka. Sekoita tasaiseksi. 
  3. Sulata voi ja lisää vielä se. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
  4. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa korkeareunainen pelti leivinpaperilla. 
  5. Kaada taikina pellille juuri ennen paistamista.
  6. Paista pannaria 225 asteessa noin 25 minuuttia, tai kunnes se on saanut sopivasti väriä.



Vinkki


  • Tällä ohjeella tulee makea rahkapannari, joka maistuu esimerkiksi tuoreiden marjojen kanssa. Vähennä sokerin määrää halutessasi (0,5 - 1 dl), jos tarjoat pannarin hillon kanssa tai et välitä kovin makeasta.


Rahkapannari (pellillinen)

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

pellillinen (35 x 40 cm)

5 min (valmistelut) + 

30 min (tekeytyminen) + 

25 min (paistaminen) 

Rahka sopii mainiosti pannariin, jonka kanssa maistuvat esimerkiksi raikkaat marjat. Tällä reseptillä rahkapannaria tulee pellillinen (35 x 40 cm), josta riittää noin 12 palaa.

Ainekset

(35 x 40 cm pannari)

5 dl

maitoa

3dl

vehnäjauhoja 

- - -

7

kananmunaa (tai 6 isoa)

1,5dl

sokeria

2 tl

vanilliinisokeria

1 tl

suolaa

500 g

maitorahkaa

50 g

voita

Rahkapannari sisältää reilusti proteiinia.

Ohje

  1. Mittaa maito ja vehnäjauhot kulhoon. Sekoita tasaiseksi vispilällä.
  2. Lisää kananmunat, sokeri, vanilliinisokeri, suola ja rahka. Sekoita tasaiseksi. 
  3. Sulata voi ja lisää vielä se. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
  4. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa korkeareunainen pelti leivinpaperilla. 
  5. Kaada taikina pellille juuri ennen paistamista.
  6. Paista pannaria 225 asteessa noin 25 minuuttia, tai kunnes se on saanut sopivasti väriä.



Vinkki


  • Tällä ohjeella tulee makea rahkapannari, joka maistuu esimerkiksi tuoreiden marjojen kanssa. Vähennä sokerin määrää halutessasi (0,5 - 1 dl), jos tarjoat pannarin hillon kanssa tai et välitä kovin makeasta.


Rahkapannari (pellillinen)

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

pellillinen (35 x 40 cm)

5 min (valmistelut) + 

30 min (tekeytyminen) + 

25 min (paistaminen) 

Rahka sopii mainiosti pannariin, jonka kanssa maistuvat esimerkiksi raikkaat marjat. Tällä reseptillä rahkapannaria tulee pellillinen (35 x 40 cm), josta riittää noin 12 palaa.

Ainekset

(35 x 40 cm pannari)

5 dl

maitoa

3dl

vehnäjauhoja 

- - -

7

kananmunaa (tai 6 isoa)

1,5dl

sokeria

2 tl

vanilliinisokeria

1 tl

suolaa

500 g

maitorahkaa

50 g

voita

Rahkapannari sisältää reilusti proteiinia.

Ohje

  1. Mittaa maito ja vehnäjauhot kulhoon. Sekoita tasaiseksi vispilällä.
  2. Lisää kananmunat, sokeri, vanilliinisokeri, suola ja rahka. Sekoita tasaiseksi. 
  3. Sulata voi ja lisää vielä se. Anna taikinan turvota noin 30 minuuttia.
  4. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa korkeareunainen pelti leivinpaperilla. 
  5. Kaada taikina pellille juuri ennen paistamista.
  6. Paista pannaria 225 asteessa noin 25 minuuttia, tai kunnes se on saanut sopivasti väriä.



Vinkki


  • Tällä ohjeella tulee makea rahkapannari, joka maistuu esimerkiksi tuoreiden marjojen kanssa. Vähennä sokerin määrää halutessasi (0,5 - 1 dl), jos tarjoat pannarin hillon kanssa tai et välitä kovin makeasta.