Puolukkarahka

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(2)

4 - 6 annosta

10 min

Paras puolukkarahka syntyy tuoreista puolukoista, mutta voit käyttää ohjeeseen myös pakastettuja marjoja. Halutessasi voit jättää osan puolukoista kokonaisiksi, mutta varsinkin tuoreita marjoja kannattaa survoa ennen rahkan joukkoon lisäämistä. 
Saat kuohkean lopputuloksen, kun vaahdotat kerman erikseen ja lisäät sen muiden aineiden joukkoon vasta lopuksi.

Ainekset

4 - 6 annosta

4 dl (200 g)

puolukoita

1 dl

sokeria

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

1tl

vanilliinisokeria 

2 dl 

vispi- tai kuohukermaa

Puolukkarahkan ohje on helppo.

Ohje

  1. Sulata puolukoita tarvittaessa. Soseuta ne esimerkiksi sauvasekoittimella tai perunasurvimella (voit jättää osan puolukoista kokonaisiksi).
  2. Lisää sokeri, maitorahka ja vanilliinisokeri.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi. Lisää vaahto rahkaseoksen joukkoon kevyesti käännellen, jotta kuohkeus säilyy. 



Vinkit


  • Ohjeesta tulee neljä reilun kokoista tai kuusi pienempää annosta. 
  • Varo vaahdottamasta kermaa (erityisesti kuohukermaa) liikaa. Lopeta vaahdottaminen heti, kun kerma näyttää kermavaahdolta. 
  • Jos haluat miedomman makuisen puolukkarahkan, voit vähentää puolukoiden määrää. 
  • Koristele annokset halutessasi kokonaisilla puolukoilla tai keksinmuruilla.


Puolukkarahka

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(2)

4 - 6 annosta

10 min

Paras puolukkarahka syntyy tuoreista puolukoista, mutta voit käyttää ohjeeseen myös pakastettuja marjoja. Halutessasi voit jättää osan puolukoista kokonaisiksi, mutta varsinkin tuoreita marjoja kannattaa survoa ennen rahkan joukkoon lisäämistä. 
Saat kuohkean lopputuloksen, kun vaahdotat kerman erikseen ja lisäät sen muiden aineiden joukkoon vasta lopuksi.

Ainekset

4 - 6 annosta

4 dl (200 g)

puolukoita

1 dl

sokeria

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

1tl

vanilliinisokeria 

2 dl 

vispi- tai kuohukermaa

Puolukkarahkan ohje on helppo.

Ohje

  1. Sulata puolukoita tarvittaessa. Soseuta ne esimerkiksi sauvasekoittimella tai perunasurvimella (voit jättää osan puolukoista kokonaisiksi).
  2. Lisää sokeri, maitorahka ja vanilliinisokeri.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi. Lisää vaahto rahkaseoksen joukkoon kevyesti käännellen, jotta kuohkeus säilyy. 



Vinkit


  • Ohjeesta tulee neljä reilun kokoista tai kuusi pienempää annosta. 
  • Varo vaahdottamasta kermaa (erityisesti kuohukermaa) liikaa. Lopeta vaahdottaminen heti, kun kerma näyttää kermavaahdolta. 
  • Jos haluat miedomman makuisen puolukkarahkan, voit vähentää puolukoiden määrää. 
  • Koristele annokset halutessasi kokonaisilla puolukoilla tai keksinmuruilla.


Puolukkarahka

Rated 4.5 stars out of 5
4.5
(2)

4 - 6 annosta

10 min

Paras puolukkarahka syntyy tuoreista puolukoista, mutta voit käyttää ohjeeseen myös pakastettuja marjoja. Halutessasi voit jättää osan puolukoista kokonaisiksi, mutta varsinkin tuoreita marjoja kannattaa survoa ennen rahkan joukkoon lisäämistä. 
Saat kuohkean lopputuloksen, kun vaahdotat kerman erikseen ja lisäät sen muiden aineiden joukkoon vasta lopuksi.

Ainekset

4 - 6 annosta

4 dl (200 g)

puolukoita

1 dl

sokeria

250 g (1 prk) 

maitorahkaa

1tl

vanilliinisokeria 

2 dl 

vispi- tai kuohukermaa

Puolukkarahkan ohje on helppo.

Ohje

  1. Sulata puolukoita tarvittaessa. Soseuta ne esimerkiksi sauvasekoittimella tai perunasurvimella (voit jättää osan puolukoista kokonaisiksi).
  2. Lisää sokeri, maitorahka ja vanilliinisokeri.
  3. Vaahdota kerma kermavaahdoksi. Lisää vaahto rahkaseoksen joukkoon kevyesti käännellen, jotta kuohkeus säilyy. 



Vinkit


  • Ohjeesta tulee neljä reilun kokoista tai kuusi pienempää annosta. 
  • Varo vaahdottamasta kermaa (erityisesti kuohukermaa) liikaa. Lopeta vaahdottaminen heti, kun kerma näyttää kermavaahdolta. 
  • Jos haluat miedomman makuisen puolukkarahkan, voit vähentää puolukoiden määrää. 
  • Koristele annokset halutessasi kokonaisilla puolukoilla tai keksinmuruilla.