5 annosta
25 min (valmistus) +
30 min (uunissa)
Ainekset
5 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä
0,5 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
- - -
140 g
pekonia
1
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
1
paprika
1 rkl
vehnäjauhoja
1
kanaliemikuutio
1 dl
vettä
2 tl
paprikajauhetta
2 dl
kuohukermaa
Ohje
Vinkki
5 annosta
25 min (valmistus) +
30 min (uunissa)
Ainekset
5 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä
0,5 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
- - -
140 g
pekonia
1
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
1
paprika
1 rkl
vehnäjauhoja
1
kanaliemikuutio
1 dl
vettä
2 tl
paprikajauhetta
2 dl
kuohukermaa
Ohje
Vinkki
5 annosta
25 min (valmistus) +
30 min (uunissa)
Ainekset
5 annosta
600 g
porsaan sisäfileetä
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä
0,5 tl
suolaa
0,5 tl
mustapippuria (rouhittu)
- - -
140 g
pekonia
1
sipuli
2 kynttä
valkosipulia
1
paprika
1 rkl
vehnäjauhoja
1
kanaliemikuutio
1 dl
vettä
2 tl
paprikajauhetta
2 dl
kuohukermaa
Ohje
Vinkki