pellillinen (30 x 38 cm piirakka, 20 palaa)
noin
tuntiPohja
250 g
voita
4 dl
vehnäjauhoja
2 dl
ruisjauhoja
0,5 tl
suolaa
0,
5 tlleivinjauhetta
1
kananmuna
Täyte
200 g (noin 1,5 pss)
pororouhetta (kylmäsavustettu)
2
punasipulia (keskikokoinen)
0,5 dl
hienonnettua persiljaa (tuore)
- - -
4
kananmunaa
35
0 gsmetanaa
4 dl
ruoka
kermaa45 g (3 rkl)
piparjuuritahnaa
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
4 dl (160 g)
juustoa raasteena (esim. Grana Padano tai Präst)
Ohje
Täyttäminen ja paistaminen
Vinkit
pellillinen (30 x 38 cm piirakka, 20 palaa)
noin
tuntiPohja
250 g
voita
4 dl
vehnäjauhoja
2 dl
ruisjauhoja
0,5 tl
suolaa
0,
5 tlleivinjauhetta
1
kananmuna
Täyte
200 g (noin 1,5 pss)
pororouhetta (kylmäsavustettu)
2
punasipulia (keskikokoinen)
0,5 dl
hienonnettua persiljaa (tuore)
- - -
4
kananmunaa
35
0 gsmetanaa
4 dl
ruoka
kermaa45 g (3 rkl)
piparjuuritahnaa
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
4 dl (160 g)
juustoa raasteena (esim. Grana Padano tai Präst)
Ohje
Täyttäminen ja paistaminen
Vinkit
pellillinen (30 x 38 cm piirakka, 20 palaa)
noin
tuntiPohja
250 g
voita
4 dl
vehnäjauhoja
2 dl
ruisjauhoja
0,5 tl
suolaa
0,
5 tlleivinjauhetta
1
kananmuna
Täyte
200 g (noin 1,5 pss)
pororouhetta (kylmäsavustettu)
2
punasipulia (keskikokoinen)
0,5 dl
hienonnettua persiljaa (tuore)
- - -
4
kananmunaa
35
0 gsmetanaa
4 dl
ruoka
kermaa45 g (3 rkl)
piparjuuritahnaa
1 tl
mustapippuria (rouhittu)
0,5 tl
suolaa
4 dl (160 g)
juustoa raasteena (esim. Grana Padano tai Präst)
Ohje
Täyttäminen ja paistaminen
Vinkit