Seuraa meitä

Porkkana-broileripullat

Rated 3.3076923076923075 stars out of 5
3.3
(13)

24 kpl (4:lle)

35 min

Broileripullat kätkevät sisäänsä reilusti mehevää porkkanaa. Pannulla paistamisen sijaan voit kypsentää ne helposti uunissa.

Ainekset      4:lle

400 g

broilerin jauhelihaa

1

kananmuna

0,75 dl

korppujauhoja

2

porkkanaa (n. 200 g)

2 kynttä

valkosipulia

0,25 (pala)

punaista chilipalkoa (keskivahva)

2 rkl

persiljaa silppuna (tuore) tai 2 tl kuivattua

2 tl

sipulijauhetta

1,25 tl 

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Paistamiseen: 


1 rkl voita

1 rkl rypsiöljyä



Broileripullat sisältävät porkkanaa.

Ohje

  1. Ota broilerin jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Yhdistä broileri, kananmuna ja korppujauho kulhossa.
  3. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Pese ja hienonna chili. Hienonna persilja. Lisää ne broileriseokseen.
  4. Lisää myös sipulijauhe, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin esimerkiksi isolla lusikalla.
  5. Ota taikinasta lusikalla nokareita suoraan kuumalle pannulle tai muotoile taikina pyöryköiksi esim. käsin.

 

Paistaminen uunissa


  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
  2. Muotoile broileripullat pellille leivinpaperin päälle.
  3. Paista noin 20 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes läpikypsiä.


Paistaminen pannulla


  1. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle noin 0,5 rkl voita ja 0,5 rkl öljyä.
  2. Paista ensin puolet pyöryköistä. Pienennä lieden tehoa, jotta pyörykät eivät mustu. Kääntele paistamisen aikana. Kypsymiseen menee noin 7-10 min / pannullinen.
  3. Siirrä kypsät broileripullat syrjään, lisää rasvaa ja paista loput pyörykät.




Vinkit


  • Pese kädet huolellisesti saippualla broilerin jauhelihan käsittelyn jälkeen.
  • Voit korvata tuoreen chilin ripauksella kuivattua chiliä. Säädä chilin määrää makusi mukaan tai jätä se kokonaan laittamatta.
  • Paista broileripullat läpikypsiksi. Katso täältä vinkit pyöryköiden paistamiseen.




Katso myös


Seuraa meitä

Porkkana-broileripullat

Rated 3.3076923076923075 stars out of 5
3.3
(13)

24 kpl (4:lle)

35 min

Broileripullat kätkevät sisäänsä reilusti mehevää porkkanaa. Pannulla paistamisen sijaan voit kypsentää ne helposti uunissa.

Ainekset      4:lle

400 g

broilerin jauhelihaa

1

kananmuna

0,75 dl

korppujauhoja

2

porkkanaa (n. 200 g)

2 kynttä

valkosipulia

0,25 (pala)

punaista chilipalkoa (keskivahva)

2 rkl

persiljaa silppuna (tuore) tai 2 tl kuivattua

2 tl

sipulijauhetta

1,25 tl 

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Paistamiseen: 


1 rkl voita

1 rkl rypsiöljyä



Broileripullat sisältävät porkkanaa.

Ohje

  1. Ota broilerin jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Yhdistä broileri, kananmuna ja korppujauho kulhossa.
  3. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Pese ja hienonna chili. Hienonna persilja. Lisää ne broileriseokseen.
  4. Lisää myös sipulijauhe, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin esimerkiksi isolla lusikalla.
  5. Ota taikinasta lusikalla nokareita suoraan kuumalle pannulle tai muotoile taikina pyöryköiksi esim. käsin.

 

Paistaminen uunissa


  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
  2. Muotoile broileripullat pellille leivinpaperin päälle.
  3. Paista noin 20 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes läpikypsiä.


Paistaminen pannulla


  1. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle noin 0,5 rkl voita ja 0,5 rkl öljyä.
  2. Paista ensin puolet pyöryköistä. Pienennä lieden tehoa, jotta pyörykät eivät mustu. Kääntele paistamisen aikana. Kypsymiseen menee noin 7-10 min / pannullinen.
  3. Siirrä kypsät broileripullat syrjään, lisää rasvaa ja paista loput pyörykät.




Vinkit


  • Pese kädet huolellisesti saippualla broilerin jauhelihan käsittelyn jälkeen.
  • Voit korvata tuoreen chilin ripauksella kuivattua chiliä. Säädä chilin määrää makusi mukaan tai jätä se kokonaan laittamatta.
  • Paista broileripullat läpikypsiksi. Katso täältä vinkit pyöryköiden paistamiseen.




Katso myös


Seuraa meitä

Porkkana-broileripullat

Rated 3.3076923076923075 stars out of 5
3.3
(13)

24 kpl (4:lle)

35 min

Broileripullat kätkevät sisäänsä reilusti mehevää porkkanaa. Pannulla paistamisen sijaan voit kypsentää ne helposti uunissa.

Ainekset      4:lle

400 g

broilerin jauhelihaa

1

kananmuna

0,75 dl

korppujauhoja

2

porkkanaa (n. 200 g)

2 kynttä

valkosipulia

0,25 (pala)

punaista chilipalkoa (keskivahva)

2 rkl

persiljaa silppuna (tuore) tai 2 tl kuivattua

2 tl

sipulijauhetta

1,25 tl 

suolaa

0,5 tl

mustapippuria (rouhittu)

Paistamiseen: 


1 rkl voita

1 rkl rypsiöljyä



Broileripullat sisältävät porkkanaa.

Ohje

  1. Ota broilerin jauheliha huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Yhdistä broileri, kananmuna ja korppujauho kulhossa.
  3. Kuori ja raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet. Pese ja hienonna chili. Hienonna persilja. Lisää ne broileriseokseen.
  4. Lisää myös sipulijauhe, suola ja mustapippuri. Sekoita hyvin esimerkiksi isolla lusikalla.
  5. Ota taikinasta lusikalla nokareita suoraan kuumalle pannulle tai muotoile taikina pyöryköiksi esim. käsin.

 

Paistaminen uunissa


  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. 
  2. Muotoile broileripullat pellille leivinpaperin päälle.
  3. Paista noin 20 minuuttia uunin keskitasolla, kunnes läpikypsiä.


Paistaminen pannulla


  1. Kuumenna paistinpannu. Lisää pannulle noin 0,5 rkl voita ja 0,5 rkl öljyä.
  2. Paista ensin puolet pyöryköistä. Pienennä lieden tehoa, jotta pyörykät eivät mustu. Kääntele paistamisen aikana. Kypsymiseen menee noin 7-10 min / pannullinen.
  3. Siirrä kypsät broileripullat syrjään, lisää rasvaa ja paista loput pyörykät.




Vinkit


  • Pese kädet huolellisesti saippualla broilerin jauhelihan käsittelyn jälkeen.
  • Voit korvata tuoreen chilin ripauksella kuivattua chiliä. Säädä chilin määrää makusi mukaan tai jätä se kokonaan laittamatta.
  • Paista broileripullat läpikypsiksi. Katso täältä vinkit pyöryköiden paistamiseen.




Katso myös