Seuraa meitä

Pollo limonello

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

4 annosta

20 minuuttia

Pollo limonello on mainio sitruunainen kanapasta, joka viimeistellään turkkilaisella jogurtilla.

Ainekset

4 annosta

350 g

broilerin fileeleikkeitä (maustamaton)

1 rkl

voita

2 kynttä

valkosipulia

1 tl

kurkumaa

2 dl

kuohukermaa

1 tl

suolaa

1 tl

inkivääriä (jauhettu)

0,75 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 rkl

hunajaa

- - -

1

sitruunan mehu (= 0,5 dl sitruunamehua)

200 g (2 dl)

turkkilaista jogurttia

Pasta

300 g

nauhapastaa (tagliatelle)

2 litraa

vettä

2 tl

suolaa

Pinnalle


Tuoretta persiljaa

Pollo limonello on nopea tehdä, mutta maku on täyteläinen.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää voi ja paista broileri läpikypsäksi.
  4. Lisää pannulle valkosipuli ja kurkuma. Sekoittele pieni hetki. 
  5. Lisää kerma. Mausta suolalla, inkiväärillä, mustapippurilla ja hunajalla. Sekoita ja anna kiehua hetki miedolla lämmöllä.
  6. Keitä pasta reilun kokoisessa kattilassa (ruokajakoti.fi/Pastan+keittaminen).
  7. Viimeistele kastike vasta, kun pasta on lähes kypsää: Lisää sitruunamehu ja sekoita. Lisää vielä turkkilainen jogurtti, sekoita, mutta älä enää keitä!
  8. Valuta kypsä pasta ja yhdistä se kastikkeen kanssa juuri ennen tarjoilua. Silppua pollo limonellon pinnalle tuoretta persiljaa.




Vinkit



  • Lisää sitruunamehu ja jogurtti vasta lopuksi kuten ohjeessa. Jogurtti juoksettuu helposti, jos sitä keittää (kastikkeeseen tulee rakeinen koostumus). 
  • Broilerin fileeleikkeiden sijaan voit käyttää esimerkiksi valmiita maustamattomia broilerin suikaleita, jolloin pollo limonellon valmistus on vieläkin helpompaa.




Katso myös

Seuraa meitä

Pollo limonello

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

4 annosta

20 minuuttia

Pollo limonello on mainio sitruunainen kanapasta, joka viimeistellään turkkilaisella jogurtilla.

Ainekset

4 annosta

350 g

broilerin fileeleikkeitä (maustamaton)

1 rkl

voita

2 kynttä

valkosipulia

1 tl

kurkumaa

2 dl

kuohukermaa

1 tl

suolaa

1 tl

inkivääriä (jauhettu)

0,75 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 rkl

hunajaa

- - -

1

sitruunan mehu (= 0,5 dl sitruunamehua)

200 g (2 dl)

turkkilaista jogurttia

Pasta

300 g

nauhapastaa (tagliatelle)

2 litraa

vettä

2 tl

suolaa

Pinnalle


Tuoretta persiljaa

Pollo limonello on nopea tehdä, mutta maku on täyteläinen.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää voi ja paista broileri läpikypsäksi.
  4. Lisää pannulle valkosipuli ja kurkuma. Sekoittele pieni hetki. 
  5. Lisää kerma. Mausta suolalla, inkiväärillä, mustapippurilla ja hunajalla. Sekoita ja anna kiehua hetki miedolla lämmöllä.
  6. Keitä pasta reilun kokoisessa kattilassa (ruokajakoti.fi/Pastan+keittaminen).
  7. Viimeistele kastike vasta, kun pasta on lähes kypsää: Lisää sitruunamehu ja sekoita. Lisää vielä turkkilainen jogurtti, sekoita, mutta älä enää keitä!
  8. Valuta kypsä pasta ja yhdistä se kastikkeen kanssa juuri ennen tarjoilua. Silppua pollo limonellon pinnalle tuoretta persiljaa.




Vinkit



  • Lisää sitruunamehu ja jogurtti vasta lopuksi kuten ohjeessa. Jogurtti juoksettuu helposti, jos sitä keittää (kastikkeeseen tulee rakeinen koostumus). 
  • Broilerin fileeleikkeiden sijaan voit käyttää esimerkiksi valmiita maustamattomia broilerin suikaleita, jolloin pollo limonellon valmistus on vieläkin helpompaa.




Katso myös

Seuraa meitä

Pollo limonello

Rated 4.666666666666667 stars out of 5
4.7
(3)

4 annosta

20 minuuttia

Pollo limonello on mainio sitruunainen kanapasta, joka viimeistellään turkkilaisella jogurtilla.

Ainekset

4 annosta

350 g

broilerin fileeleikkeitä (maustamaton)

1 rkl

voita

2 kynttä

valkosipulia

1 tl

kurkumaa

2 dl

kuohukermaa

1 tl

suolaa

1 tl

inkivääriä (jauhettu)

0,75 tl

mustapippuria (rouhittu)

2 rkl

hunajaa

- - -

1

sitruunan mehu (= 0,5 dl sitruunamehua)

200 g (2 dl)

turkkilaista jogurttia

Pasta

300 g

nauhapastaa (tagliatelle)

2 litraa

vettä

2 tl

suolaa

Pinnalle


Tuoretta persiljaa

Pollo limonello on nopea tehdä, mutta maku on täyteläinen.

Ohje

  1. Ota broileri huoneenlämpöön noin puoli tuntia ennen ruoanvalmistusta.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulin kynnet.
  3. Kuumenna paistinpannu. Lisää voi ja paista broileri läpikypsäksi.
  4. Lisää pannulle valkosipuli ja kurkuma. Sekoittele pieni hetki. 
  5. Lisää kerma. Mausta suolalla, inkiväärillä, mustapippurilla ja hunajalla. Sekoita ja anna kiehua hetki miedolla lämmöllä.
  6. Keitä pasta reilun kokoisessa kattilassa (ruokajakoti.fi/Pastan+keittaminen).
  7. Viimeistele kastike vasta, kun pasta on lähes kypsää: Lisää sitruunamehu ja sekoita. Lisää vielä turkkilainen jogurtti, sekoita, mutta älä enää keitä!
  8. Valuta kypsä pasta ja yhdistä se kastikkeen kanssa juuri ennen tarjoilua. Silppua pollo limonellon pinnalle tuoretta persiljaa.




Vinkit



  • Lisää sitruunamehu ja jogurtti vasta lopuksi kuten ohjeessa. Jogurtti juoksettuu helposti, jos sitä keittää (kastikkeeseen tulee rakeinen koostumus). 
  • Broilerin fileeleikkeiden sijaan voit käyttää esimerkiksi valmiita maustamattomia broilerin suikaleita, jolloin pollo limonellon valmistus on vieläkin helpompaa.




Katso myös