Pinaattipannukakku

Rated 4.48 stars out of 5
4.5
(25)

6 annosta (pellillinen)

5 min (taikina) +

30 min (turvotus) +

30 min (paistaminen)


Tarjoa pinaattipannukakku vaikka puolukkahillon kanssa.

Ainekset

3

kananmunaa

7 dl

maitoa

4 dl

vehnäjauhoja

1 tl

suolaa

1 tl

sokeria

0,25 tl

valkopippuria (jauhettu)

150 g (1 pss)

pinaattia (hienonnettu, pakaste)

50 g

voita tai margariinia (sulatettu)

Pinaattipannukakku on lettuja helpompi paistaa.

Ohje

  1. Riko kananmunat kulhoon. Sekoita niiden rakenne rikki vispilällä. 
  2. Lisää noin puolet maidosta, vehnäjauho, suola, sokeri ja valkopippuri. Sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää loppu maito ja sekoita.
  4. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. 
  5. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa pelti leivinpaperilla.
  6. Sulata pinaatti sekä voi. Lisää ne taikinaan ja sekoita hyvin.
  7. Kaada taikina pellille. Laita heti uuniin, keskitasolle.
  8. Paista 225 asteessa noin 30 minuutin ajan. Pienennä uunin lämpötilaan paistamisen loppuvaiheessa, jos pinaattipannukakku ruskistuu liikaa.




Vinkit


  • Ohje on laadittu noin 30 x 35 cm pellille.
  • Pinaattipannari sopii pääruoaksi, mutta myös välipalaksi tai pieneksi suolaiseksi (tarvittaessa pienemmiksi paloiksi leikattuna).
  • Tarjoa pinaattipannukakku esimerkiksi puolukkahillon tai -survoksen kanssa.


Pinaattipannukakku

Rated 4.48 stars out of 5
4.5
(25)

6 annosta (pellillinen)

5 min (taikina) +

30 min (turvotus) +

30 min (paistaminen)


Tarjoa pinaattipannukakku vaikka puolukkahillon kanssa.

Ainekset

3

kananmunaa

7 dl

maitoa

4 dl

vehnäjauhoja

1 tl

suolaa

1 tl

sokeria

0,25 tl

valkopippuria (jauhettu)

150 g (1 pss)

pinaattia (hienonnettu, pakaste)

50 g

voita tai margariinia (sulatettu)

Pinaattipannukakku on lettuja helpompi paistaa.

Ohje

  1. Riko kananmunat kulhoon. Sekoita niiden rakenne rikki vispilällä. 
  2. Lisää noin puolet maidosta, vehnäjauho, suola, sokeri ja valkopippuri. Sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää loppu maito ja sekoita.
  4. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. 
  5. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa pelti leivinpaperilla.
  6. Sulata pinaatti sekä voi. Lisää ne taikinaan ja sekoita hyvin.
  7. Kaada taikina pellille. Laita heti uuniin, keskitasolle.
  8. Paista 225 asteessa noin 30 minuutin ajan. Pienennä uunin lämpötilaan paistamisen loppuvaiheessa, jos pinaattipannukakku ruskistuu liikaa.




Vinkit


  • Ohje on laadittu noin 30 x 35 cm pellille.
  • Pinaattipannari sopii pääruoaksi, mutta myös välipalaksi tai pieneksi suolaiseksi (tarvittaessa pienemmiksi paloiksi leikattuna).
  • Tarjoa pinaattipannukakku esimerkiksi puolukkahillon tai -survoksen kanssa.


Pinaattipannukakku

Rated 4.48 stars out of 5
4.5
(25)

6 annosta (pellillinen)

5 min (taikina) +

30 min (turvotus) +

30 min (paistaminen)


Tarjoa pinaattipannukakku vaikka puolukkahillon kanssa.

Ainekset

3

kananmunaa

7 dl

maitoa

4 dl

vehnäjauhoja

1 tl

suolaa

1 tl

sokeria

0,25 tl

valkopippuria (jauhettu)

150 g (1 pss)

pinaattia (hienonnettu, pakaste)

50 g

voita tai margariinia (sulatettu)

Pinaattipannukakku on lettuja helpompi paistaa.

Ohje

  1. Riko kananmunat kulhoon. Sekoita niiden rakenne rikki vispilällä. 
  2. Lisää noin puolet maidosta, vehnäjauho, suola, sokeri ja valkopippuri. Sekoita tasaiseksi.
  3. Lisää loppu maito ja sekoita.
  4. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. 
  5. Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen. Vuoraa pelti leivinpaperilla.
  6. Sulata pinaatti sekä voi. Lisää ne taikinaan ja sekoita hyvin.
  7. Kaada taikina pellille. Laita heti uuniin, keskitasolle.
  8. Paista 225 asteessa noin 30 minuutin ajan. Pienennä uunin lämpötilaan paistamisen loppuvaiheessa, jos pinaattipannukakku ruskistuu liikaa.




Vinkit


  • Ohje on laadittu noin 30 x 35 cm pellille.
  • Pinaattipannari sopii pääruoaksi, mutta myös välipalaksi tai pieneksi suolaiseksi (tarvittaessa pienemmiksi paloiksi leikattuna).
  • Tarjoa pinaattipannukakku esimerkiksi puolukkahillon tai -survoksen kanssa.