Pikkelöity retiisi

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

4:lle lisukkeeksi

10 min

Retiisi viipaloidaan tässä reseptissä ohuiksi viipaleiksi, jotka pikkelöidään hölskyttämällä tai kulhossa sekoittamalla. Pese retiisit hyvin, sillä kaunista punaista pintaa ei kannata kuoria.

Ainekset

200 g

retiisejä

1,5 rkl

sokeria

1 rkl

väkiviinaetikkaa

2 rkl

vettä

0,25 tl

suolaa

Pikkelöity retiisi on raikas ja kesäinen resepti.

Ohje

  1. Sekoita suuressa lasipurkissa (tai kulhossa) sokeri, etikka, vesi ja suola.
  2. Pese retiisit hyvin. Viipaloi ne hyvin ohuiksi viipaleiksi. Lisää retiisit etikkaseokseen.  
  3. Sekoita esimerkiksi sulkemalla lasipurkki ja hölskyttämällä.  
  4. Anna tekeytyä jääkaapissa noin puolen tunnin ajan.  



Vinkki


  • Pikkelöity retiisi sopii leivän päälle tai lisukkeeksi lautaselle. 



Pikkelöity retiisi

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

4:lle lisukkeeksi

10 min

Retiisi viipaloidaan tässä reseptissä ohuiksi viipaleiksi, jotka pikkelöidään hölskyttämällä tai kulhossa sekoittamalla. Pese retiisit hyvin, sillä kaunista punaista pintaa ei kannata kuoria.

Ainekset

200 g

retiisejä

1,5 rkl

sokeria

1 rkl

väkiviinaetikkaa

2 rkl

vettä

0,25 tl

suolaa

Pikkelöity retiisi on raikas ja kesäinen resepti.

Ohje

  1. Sekoita suuressa lasipurkissa (tai kulhossa) sokeri, etikka, vesi ja suola.
  2. Pese retiisit hyvin. Viipaloi ne hyvin ohuiksi viipaleiksi. Lisää retiisit etikkaseokseen.  
  3. Sekoita esimerkiksi sulkemalla lasipurkki ja hölskyttämällä.  
  4. Anna tekeytyä jääkaapissa noin puolen tunnin ajan.  



Vinkki


  • Pikkelöity retiisi sopii leivän päälle tai lisukkeeksi lautaselle. 



Pikkelöity retiisi

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

4:lle lisukkeeksi

10 min

Retiisi viipaloidaan tässä reseptissä ohuiksi viipaleiksi, jotka pikkelöidään hölskyttämällä tai kulhossa sekoittamalla. Pese retiisit hyvin, sillä kaunista punaista pintaa ei kannata kuoria.

Ainekset

200 g

retiisejä

1,5 rkl

sokeria

1 rkl

väkiviinaetikkaa

2 rkl

vettä

0,25 tl

suolaa

Pikkelöity retiisi on raikas ja kesäinen resepti.

Ohje

  1. Sekoita suuressa lasipurkissa (tai kulhossa) sokeri, etikka, vesi ja suola.
  2. Pese retiisit hyvin. Viipaloi ne hyvin ohuiksi viipaleiksi. Lisää retiisit etikkaseokseen.  
  3. Sekoita esimerkiksi sulkemalla lasipurkki ja hölskyttämällä.  
  4. Anna tekeytyä jääkaapissa noin puolen tunnin ajan.  



Vinkki


  • Pikkelöity retiisi sopii leivän päälle tai lisukkeeksi lautaselle.