2 leipää
yli 3 tuntia
(aktiivinen aika noin 30 min)
Ainekset
2 leipää
1 dl
vettä
2 dl (280 g)
siirappia
2 tl
fenkolia (kuivattuja siemeniä)
2 tl
anista (kuivattuja siemeniä)
2 tl
pomeranssinkuorta (mausteja
uhe)- - -
5 dl
piimää
2
tlsuolaa
50 g (1 pkt)
hiivaa (tuorehiiva)
4 dl
ruisjauhoja
11 dl
vehnäjauhoja
Voiteluun
2 rkl siirappia
2 rkl vettä
Ohje
Muotoilu ja paistaminen
Paista toinen limppu vastaavasti.
Vinkit
2 leipää
yli 3 tuntia
(aktiivinen aika noin 30 min)
Ainekset
2 leipää
1 dl
vettä
2 dl (280 g)
siirappia
2 tl
fenkolia (kuivattuja siemeniä)
2 tl
anista (kuivattuja siemeniä)
2 tl
pomeranssinkuorta (mausteja
uhe)- - -
5 dl
piimää
2
tlsuolaa
50 g (1 pkt)
hiivaa (tuorehiiva)
4 dl
ruisjauhoja
11 dl
vehnäjauhoja
Voiteluun
2 rkl siirappia
2 rkl vettä
Ohje
Muotoilu ja paistaminen
Paista toinen limppu vastaavasti.
Vinkit
2 leipää
yli 3 tuntia
(aktiivinen aika noin 30 min)
Ainekset
2 leipää
1 dl
vettä
2 dl (280 g)
siirappia
2 tl
fenkolia (kuivattuja siemeniä)
2 tl
anista (kuivattuja siemeniä)
2 tl
pomeranssinkuorta (mausteja
uhe)- - -
5 dl
piimää
2
tlsuolaa
50 g (1 pkt)
hiivaa (tuorehiiva)
4 dl
ruisjauhoja
11 dl
vehnäjauhoja
Voiteluun
2 rkl siirappia
2 rkl vettä
Ohje
Muotoilu ja paistaminen
Paista toinen limppu vastaavasti.
Vinkit