Seuraa meitä

Pieni juustokakku

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

ø 14 cm kakku (4 palaa)

20 min (valmistus)

+ hyytyminen 2 - 3 tuntia

Pieni juustokakku on täydellinen tarjottava 3 - 4 hengelle. Tämä ohje on suunniteltu halkaisijaltaan 14 -15 cm kokoiseen vuokaan. 
Täyte vaahdotetaan yhdessä kulhossa, joten kakku on paitsi herkullinen, myös helppotekoinen.

Pohja

75 g

suklaatäytekeksejä 

(esim. 0,5 pkt Oreoita)

1 rkl

voita sulatettuna (tai rypsiöljyä)

Täyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

2 rkl

sokeria

1 tl

vanilliinisokeria

2 dl

vispikermaa

1,5

liivatelehteä

1 rkl

vettä

100 g

suklaata (maito-, talous- tai leivontasuklaa)

Koristeluun esim.


Suklaatäytekeksi murskattuna, makeisia tai koristerakeita

Pieni juustokakku sopii tarjottavaksi muutamalle hengelle.

Ohje

  1. Laita täytettä varten 1 ½ liivatelehteä likoamaan reiluun määrään kylmää vettä (ruokajakoti.fi/Liivatteen+kaytto). Puolita liivatelehti saksilla.
  2. Käytä halkaisijaltaan 14 - 15 cm irtopohjavuokaa: Pingota vuoan pohjalle leivinpaperi. Voitele vuoan reunat ohuesti rypsiöljyllä (esim. pullasudilla) tai käytä reunakalvoa.
  3. Jauha täytekeksit murskaksi monitoimikoneella tai sauvasekoittimen teholeikkurilla. Sulata 1 rkl voita (tai käytä öljyä). 
  4. Sekoita rasva keksinmuruseoksen joukkoon. Painele muruseos vuoan pohjalle.


Täyte 



  1. Mittaa tuorejuusto, sokeri ja vanilliinisokeri kulhoon. Sekoita ne tasaiseksi sähkövatkaimella. 
  2. Lisää vispikerma. Jatka sähkövatkaimella sekoittaen, kunnes täyte paksuuntuu vaahdoksi. 
  3. Sulata suklaa (ruokajakoti.fi/Suklaan+sulatus). Jätä odottamaan.
  4. Kuumenna 1 rkl vettä. Liuota valutetut liivatelehdet kuuman veden joukkoon. Älä enää keitä.
  5. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon, samalla sekoittaen. Lisää heti myös sula suklaa. Sekoita tasaiseksi.
  6. Kaada täyte heti keksipohjan päälle. Tasoita pinta lusikalla tai lastalla.
  7. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään kahden tunnin ajan.
  8. Irrota hyytynyt kakku vuoasta tarjoiluastian päällä. Koristele esimerkiksi murskatulla täytekeksillä ja makeisilla.



Katso myös

Seuraa meitä

Pieni juustokakku

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

ø 14 cm kakku (4 palaa)

20 min (valmistus)

+ hyytyminen 2 - 3 tuntia

Pieni juustokakku on täydellinen tarjottava 3 - 4 hengelle. Tämä ohje on suunniteltu halkaisijaltaan 14 -15 cm kokoiseen vuokaan. 
Täyte vaahdotetaan yhdessä kulhossa, joten kakku on paitsi herkullinen, myös helppotekoinen.

Pohja

75 g

suklaatäytekeksejä 

(esim. 0,5 pkt Oreoita)

1 rkl

voita sulatettuna (tai rypsiöljyä)

Täyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

2 rkl

sokeria

1 tl

vanilliinisokeria

2 dl

vispikermaa

1,5

liivatelehteä

1 rkl

vettä

100 g

suklaata (maito-, talous- tai leivontasuklaa)

Koristeluun esim.


Suklaatäytekeksi murskattuna, makeisia tai koristerakeita

Pieni juustokakku sopii tarjottavaksi muutamalle hengelle.

Ohje

  1. Laita täytettä varten 1 ½ liivatelehteä likoamaan reiluun määrään kylmää vettä (ruokajakoti.fi/Liivatteen+kaytto). Puolita liivatelehti saksilla.
  2. Käytä halkaisijaltaan 14 - 15 cm irtopohjavuokaa: Pingota vuoan pohjalle leivinpaperi. Voitele vuoan reunat ohuesti rypsiöljyllä (esim. pullasudilla) tai käytä reunakalvoa.
  3. Jauha täytekeksit murskaksi monitoimikoneella tai sauvasekoittimen teholeikkurilla. Sulata 1 rkl voita (tai käytä öljyä). 
  4. Sekoita rasva keksinmuruseoksen joukkoon. Painele muruseos vuoan pohjalle.


Täyte 



  1. Mittaa tuorejuusto, sokeri ja vanilliinisokeri kulhoon. Sekoita ne tasaiseksi sähkövatkaimella. 
  2. Lisää vispikerma. Jatka sähkövatkaimella sekoittaen, kunnes täyte paksuuntuu vaahdoksi. 
  3. Sulata suklaa (ruokajakoti.fi/Suklaan+sulatus). Jätä odottamaan.
  4. Kuumenna 1 rkl vettä. Liuota valutetut liivatelehdet kuuman veden joukkoon. Älä enää keitä.
  5. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon, samalla sekoittaen. Lisää heti myös sula suklaa. Sekoita tasaiseksi.
  6. Kaada täyte heti keksipohjan päälle. Tasoita pinta lusikalla tai lastalla.
  7. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään kahden tunnin ajan.
  8. Irrota hyytynyt kakku vuoasta tarjoiluastian päällä. Koristele esimerkiksi murskatulla täytekeksillä ja makeisilla.



Katso myös

Seuraa meitä

Pieni juustokakku

Rated 0 stars out of 5
0.0
(0)

ø 14 cm kakku (4 palaa)

20 min (valmistus)

+ hyytyminen 2 - 3 tuntia

Pieni juustokakku on täydellinen tarjottava 3 - 4 hengelle. Tämä ohje on suunniteltu halkaisijaltaan 14 -15 cm kokoiseen vuokaan. 
Täyte vaahdotetaan yhdessä kulhossa, joten kakku on paitsi herkullinen, myös helppotekoinen.

Pohja

75 g

suklaatäytekeksejä 

(esim. 0,5 pkt Oreoita)

1 rkl

voita sulatettuna (tai rypsiöljyä)

Täyte

200 g

tuorejuustoa (maustamaton)

2 rkl

sokeria

1 tl

vanilliinisokeria

2 dl

vispikermaa

1,5

liivatelehteä

1 rkl

vettä

100 g

suklaata (maito-, talous- tai leivontasuklaa)

Koristeluun esim.


Suklaatäytekeksi murskattuna, makeisia tai koristerakeita

Pieni juustokakku sopii tarjottavaksi muutamalle hengelle.

Ohje

  1. Laita täytettä varten 1 ½ liivatelehteä likoamaan reiluun määrään kylmää vettä (ruokajakoti.fi/Liivatteen+kaytto). Puolita liivatelehti saksilla.
  2. Käytä halkaisijaltaan 14 - 15 cm irtopohjavuokaa: Pingota vuoan pohjalle leivinpaperi. Voitele vuoan reunat ohuesti rypsiöljyllä (esim. pullasudilla) tai käytä reunakalvoa.
  3. Jauha täytekeksit murskaksi monitoimikoneella tai sauvasekoittimen teholeikkurilla. Sulata 1 rkl voita (tai käytä öljyä). 
  4. Sekoita rasva keksinmuruseoksen joukkoon. Painele muruseos vuoan pohjalle.


Täyte 



  1. Mittaa tuorejuusto, sokeri ja vanilliinisokeri kulhoon. Sekoita ne tasaiseksi sähkövatkaimella. 
  2. Lisää vispikerma. Jatka sähkövatkaimella sekoittaen, kunnes täyte paksuuntuu vaahdoksi. 
  3. Sulata suklaa (ruokajakoti.fi/Suklaan+sulatus). Jätä odottamaan.
  4. Kuumenna 1 rkl vettä. Liuota valutetut liivatelehdet kuuman veden joukkoon. Älä enää keitä.
  5. Lisää liivateseos ohuena nauhana täytteen joukkoon, samalla sekoittaen. Lisää heti myös sula suklaa. Sekoita tasaiseksi.
  6. Kaada täyte heti keksipohjan päälle. Tasoita pinta lusikalla tai lastalla.
  7. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään kahden tunnin ajan.
  8. Irrota hyytynyt kakku vuoasta tarjoiluastian päällä. Koristele esimerkiksi murskatulla täytekeksillä ja makeisilla.



Katso myös